Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '18

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Bakış Açısındaki Mucize

Evren inatlaşmaz; insan inatlaşır. Bir şekilde öğrenmiştir "inatlaşmayı"; hayatla, duygularla, fikirlerle. İnatlaşmanın bir tür üstünlük olduğu İNANCI kişiyi gelişime kapalı hale getirir.
.
Halbuki yaşamda kısır döngü haline gelen sorunların çözümünde ilk adım bu "inatlaşmayı" ve onun ördüğü duvarları FARK ETMEKTİR. Duvarlar bir süre sonra mutlak doğrular gibi görünmeye başlar. Evren için sizin doğrularınızın yanlışlarınızın önemi yoktur; titreşiminizle ilettiğiniz niyeti yerine getirir. Niyetiniz tezahür ettiğinde size ne olacağı tamamen sizin süreci nasıl yöneteceğinize bağlıdır. Bakış açısında değişim olmadan kısır döngülerini kırmaya çalışanlar boşa kürek çeker.
.
BAKIŞ AÇISI değişen kişinin durumları/olayları algılama ve değerlendirme ölçütleri değişir. Bu değişim gerçekleştiğinde daha önce bir SORUN gibi görünen ne varsa farklı bir görünüme kavuşur. Belki de tamamen yok olur. Çünkü neye nasıl davrandığınızı belirleyen şey ona nasıl baktığınızdır. Bu bakış değiştiğinde davranışlarınız değişecek ve yeni yaklaşımınızla elde edeceğiniz sonuçlar değişecektir. 
.
İnatlaşma sadece sizi ve yaşamınızı bağlar, evrensel kanunlar açısından siz sadece titreşimiyle niyet yayan bir enerji paketisiniz. Dünyada geçirdiğiniz ÖMÜR denilen süreyi bir ÇÖZÜMLER SETİNE ya da SORUNLAR YUMAĞINA çevirmek tamamen BAKIŞ AÇINIZDA yaratacağınız farka bağlıdır. Bu farkı seçebilirsiniz, isteyin yeter.
 
Toplam blog
: 51
: 197
Kayıt tarihi
: 15.12.17
 
 

Evrensel enerjiler ve kişisel gelişim. ..