Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '11

 
Kategori
Futbol
 

Balık baştan kokar

İlk yarıyı liderin 9 puan gerisinde 3. sırada bitiren; oynadığı futbol ile taraftarını kahreden bir takımın başkanı bu ülkenin en çok izlenen bir spor programında bu ligin en iyi kadrosu bizde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri de biziz şeklinde açıklamalar yaparsa bu başkanın futbolcularıda başkanlarını böyle mestederler işte. Kadro değeri F.Bahçe'nin 64 de 1'i olan bir takıma ki bu takım 2. ligde 11. sırada olan bir takımdır bu kadar kötü oynamak maalesef bu renklere gönül veren milyonları kahrediyor. Kupada son şansın olan, sadece galibiyetin değil averajında çok önemli olduğu bir maçta bu kadar vurdumduymaz oynayan bu futbolcular maalesef Aziz Yıldırım'ın eseridir. Bu vurdumduymazlığın en güzel örneği maçın daha 56. dakikasında M.Topuz (bonservisi Yeni Malatyaspor'un tam 9 katı olan kazma) 'un taç atmya yürüyerek gidişidir. 

Aykut Kocaman sezon başında takımın başına getirildiğinde bütün F.Bahçeliler hem sevinmiş hem de sonuna kadar destek vereceğiz demişlerdi. Ama bu maçtan sonra artık bu destek ve güven binde bir bir bile değildir. Bütün takımlar en az 1 hazırlık maçı yapmış olmasına rağmen F.bahçe daha tam kadro antreman bile yapmamıştır. Aslında bu maç için bunlar bile mazeret olamaz. Ancak Aykut Kocaman bu işi maalesef kıvıramayacaktır. Vedat İnceefe belli ki F.Bahçe'yi çok iyi etüt etmiş ve futbolcularına Caner'in üzerine oynamalarını istemiş. İlk gol gelene kadar sol kanattan 3 defa gelen Malatya Mert'in 2 güzel kurtarışından sonra genç Okan'ın ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderdiği topla derslerine iyi çalışmanın karşılığını aldılar. Ancak hemen dengeyi bulan F.Bahçe ilk 45'in sonuna kadar baskılı ve istekli bir görüntü sergilemesine rağmen kaleci Mesut'u milli takıma göndermeye niyetli forvetlerimiz bir türlü topu 3 direğin arasından geçiremediler. Geldiği ilk maçlarda tamam aradığımız forvet bu dediğimiz Niang artık Samandıranın havasına uyum sağlamış bir görüntü sergiliyor. Her pozisyonda kendini kolayca yere bırakan hakemden medet uman bir topçu oldu. Zaten mecburiyetten lütfen oynayan Semihden de umudumuzu kesmiş bulunmaktayız. Aykut Caner'in hatasından 2. golüde kalemizde görünce Caner'i çıkarmayı akıl edebildi. Ancak bütün oyuncu değişiklik hakkını sol kanatta bitiren Aykut artık bu işi bilmediğini dosta düşmana ispat etmiştir. Eğer bu takım ligi 5. sırada bitirebilirse çok büyük bir başarı olur. 

Şimdi neler olacak birazda bunardan bahsedelim. Aykut Kocaman istifa etmek isteyecek ancak Aziz bu karda kışta birde teknik direktör arama telaşına girmek istemeyeceği için kabul etneyecek ve bütün sorumluluğu ve yetkiyi üzerine aldığını açıklayacaktır. En kısa zamanda takıma 2 tane yıldız kırpıntısı transfer edilecek ve Saraçoğlunda kombinesi olan taraftar mutlu edilecek camiaya umut enjekte edilecektir. 

Ancak bu takımın düzelmesi için tek gerkli olan şey Aziz Yıldırım'ın artık istifa etmesidir. Sorunun ana kaynağı herşeyi bildiğini zanneden Aziz Yıldırım ve ona şakşakçılık yapan yönetimdir. Artık tribünlerin Aziz Yıldırım'a güle güle deme zamanı geçmiştir. 

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..