Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Haziran '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Balık bereketi ve duygusal üretim yasası

Günün Anlamı : Bugün benim için ‘’BALIK BEREKETİ’’ günü

Evrenin okyanusunda sayılamayacak kadar çok balık vardır. O okyanusta birlikte yüzebileceğiniz cesaretli bir balık kesinlikle sizi beklemektedir. Evrenin okyanusunda yalnızlık duygusu yaşamayı bırakın ve yaşamı deneyimleyeceğiniz cesur ve renkli bir balık için daha derinlere gitmeyi göze alın. Okyanus dalgalarıyla baş etmek, derinlerde vurgun yememek ve bulduğunuz balıkla okyanusun keyfini özgürce çıkarmak sizin elinizde...

Günün Duası: Tanrım, içimdeki dev okyanusa konuk ettiğin cesur balıklar için sana teşekkür ediyorum.

Günün Onaylaması: Ben okyanusumun keyifli balığı ve balığımın keyifli okyanusu olmayı seçen bir bireyim.

Günün Notu: Bugün bir balık gibi düşünün. Kocaman bir okyanusun ortasındasınız. Milyonlarca balık çevrenizde bir o yana bir bu yana yüzüyor. Siz bir tanıdık balık arıyorsunuz. Bazen burun buruna geliyorsunuz. Bazen o balık ürküyor, bazen siz. Ne çok uzaklaşıyorsunuz, ne de fazla yakınlaşıyorsunuz. Duygularınız okyanus içinde yankı yapıyor. Boşuna göz yaşı dökmeyin. Okyanusta birkaç damla gözyaşının ne anlamı olabilir ki. Okyanus sizin eviniz, hep oradasınız. Balıklar niçin bu kadar ürkek olurlar ki, tam avucunuzda hissettiğinizde kayıp giderler. Bugün kendinizi bir balık gibi düşünün.

Günün Sözü: Kendi kendisiyle barış içinde yaşamak istiyorsa; müzisyen müzik yapmalı, ressam resim yapmalı, şair şiir yazmalıdır. Abraham Maslow

Evrenin Kütüphanesinden : Hastalık Adı: Anjin

Zihinsel Nedeni: Kendi adına çekinmeden konuşamayacağı ve ihtiyaçlarını talep edemeyeceği konusunda güçlü bir inanç.

İyileştirme Mesajı: İhtiyaçlarımın karşılanması benim doğuştan sahip olduğum bir haktır. İsteklerimi sevgiyle ve rahatça talep ediyorum.

Günün Yasası : DUYGUSAL ÜRETİM YASASI

Evren sizi duygularla donatmıştır. Elle tutulamayan, gözle görülemeyen, ancak içinizde bir yerlerden yüzeye ansızın çıkan duygular, sizi insan yapan en önemli değerlerdir. Yeter ki, bu duyguları spontan ve samimiyetle ortaya çıkarın ki, onlara karşı siz ve başkaları engel olamasın. Duygularınızı üretime dönüştürmeyi deneyin. Aşkınız karşılıksız kalmışsa siz o aşkı kendiniz için güzel bir değere dönüştürün. Evrende her duygu bir esere dönüşmek için sizi bekliyor.

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..