Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '15

 
Kategori
Astroloji
 

Balık Burcunda Güneş Tutulması ve Burçlara göre etkileri

Balık Burcunda Güneş Tutulması ve Burçlara göre etkileri
 

20 Mart 2015 tarihinden itibaren Ay ve Güneş tutulmaları Balık – Başak aksına geçiş yapıyor. İlk tutulmanın 29 derecede gerçekleşiyor olması önemli bir sürece başladığımızı gösteriyor. Geçmişten bugüne geldiğimiz noktayı gözden geçiriyor, yaşadıklarımızın muhasebesini yaparak ruhsal aydınlanmalar yaşamaya başlıyoruz. Uranüs & Plüto karesinin radikal dönüşümlere işaret eden etkileri, Balık burcunun teslimiyet ve tamamlanma enerjisiyle bütünleşiyor… Kadersel ve kaçınılmaz olaylar, karanlığın ardından doğacak Güneş’in habercisi… 

Tutulmalar Hayatımızı Nasıl Etkiliyor ?

Kadim zamanlardan günümüze Ay ve Güneş tutulmaları tüm insanlığın merak konusu olmuş, dünyada yaşanan önemli ve büyük olaylara aracılık etmiştir. Eski zamanlardaki insanlar tutulmaları felaket olarak algılar ve korkuyla yaklaşırdı. Gelişen zamanla birlikte modern ve ruhsal astroloji olaya farklı bir bakış açısı sunuyor. Tutulmalar, hayatımızda süregelen eski dönemi kapatıyor ve yeni bir evreye girmemize aracılık ediyor. Üstelik bu yol gelişim taşlarıyla süslenmiş liberal yenilikleri içinde barındırıyor.

Ruhsal yönü güçlü kişiler bu tür değişimleri gelişim olarak algılıyor ve yeniliklere daha kolay adapte oluyor. Dünyanın içinden çıkamayan materyalist insanlar ise sahip oldukları düzeni kaybetmek istemedikleri için bu değişimler karşısında büyük krizler deneyimliyor ve duygusal travmalar yaşıyor. Barış Özkırış hocam der ki; “Hayat, kaybetmeyi çok iyi bilme sanatıdır. :) ” Yaşadığımız her olaya kabul göstererek evrene güven duymak, akışta kalmak ve bırakmak esastır. Ancak bu şekilde huzura ve başarıya ulaşabiliriz.
 
Güneş Tutulması Neler Getiriyor ?
 
Güneş tutulmaları Yeni ay enerjisi taşıdığı için, yeni yollara açılan yeni kapıları ifade ediyor. Ancak bu yeniliklerin hayatımıza raks edebilmesi için öncesinde vazgeçişler yaşamamız gerekiyor. Gözlemlerime göre Güneş tutulmasının en stresli zamanları tutulma tarihine kadar olan süreçte yaşanıyor. Bu tutulmanın Türkiye haritasındaki Ay etkileşimi, geçtiğimiz aylarda yaşanan kadın cinayetleriyle çok yakından ilişkili… Scheat yıldızı, tutulmanın enerjisini önemli ölçüde etkiliyor ve etkisini uzun bir süredir hissediyoruz. Tutulmanın son burcun son derecesinde gerçekleşiyor olması; kontrolümüz dışında gelişen bitişlere, tamamlanmalara ve sonlara işaret ediyor.
 
Sonuncusu Gerçekleşen Uranüs – Plüto Karesi  Etkileri…
 
Uranüs – Plüto etkileşimi, güç elde ettiğimiz alanlarda, aniden gelişen beklenmedik olayların, mevcut düzenimizi sarsacağını gösteriyor. Yeni jenerasyon gezegenlerinin üzerimizde yarattığı etkiler, çok daha derin ve içseldir. Dolayısıyla bu etkinin farkına varmak, yüzleşmek, kontrol etmek ve olumluya çevirmek ekstra çaba ve bilinç gerektirir… Duygu ve düşüncelerimizde esnek olarak, sorunlar karşısında özeleştiri yaparak ilerleyebilirsek, dönüşümün yenileyici etkisini aktive edebiliriz.
 
 
Balık Burcundaki Güneş Tutulması Bizleri Nasıl Etkileyecek ?
 
Tutulma su grubu burçta gerçekleştiği için denizlerle ilgili olaylar, deniz kazaları, boğulmalar, yağmur ve sel ihtimallerini artırıyor. İlaç kullanımına ekstra dikkat etmeli, uyarıcı maddelerden ve bağımlılık oluşturan alışkanlıklarımızdan, şekerli yiyeceklerden uzak durmaya gayret etmeliyiz. Vücut direncimiz ve bedenimiz hassas olabilir. Bol su tüketmek arınmamıza ve bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye yardım edecektir. Ayaklarımızın hassas olduğu bu süreçte, ayak sağlığımıza dikkat etmeliyiz.
 
Duygularımızın fazlasıyla yüksek olacağı bu süreçte, aşırı hassas ve duyarlı tepkiler, alıngan yaklaşımları tetikleyecek. Çevremize karşı daha özverili yaklaşmalı, tepkileri kişisel algılamamalıyız. Hepimiz kendi iç ve dış dünyamızda büyük hesaplaşmalar yaşayacağız ve bu yüzleşmelere hepimizin tepkisi farklı olacak. 20 Mart Cuma gününe kadar içinde bulunduğumuz koşulları ve geldiğimiz noktayı gözden geçirebiliriz. Rüyalarımız, bilinçaltımızı görebilmemize ve değiştirmemiz gereken durumları algılayabilmemize yardım edecek…
 
Hayatımızda vereceğimiz kayıplar, kapatacağımız defterler, yeni güzelliklerin önünü açacak… Tüm bu bitişler ilk etapta duygusal dengemizi zorlayacak… Kabule geçmeyi, herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi ve bizi var eden yaratıcıya teslim olmayı öğreneceğiz… Göstereceğimiz tepkiler ve sergileyeceğimiz duruş, gelmekte olan yeniliklerin kalitesini belirleyecek. Geleneksel kuralların dışına çıkmak isteyebilir, daha önce girmediğimiz yollara yürüme cesaretini gösterebilir, aydınlık ve modern fikirlerin peşinden gidebiliriz…
 
Tekamüle ve sükût’a bürünen her ruh, yaratıcının ışığını ve nurunu çok yakından görmeyi başarabilecek ve ruhunun derinlerinde hissedecek... :) 
 
 
Tüm Bu Etkiler Burçları Hangi Alanlarda Etkileyecek ?
 
 
 
Koç
Bireysel yaşamınızda ve iş hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen ani ve beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Yaşayacağınız gelişmeler, geleceğe yönelik hedeflerinizde ve iş hayatınızda köklü değişimlere neden olacaktır. Gücü ve otoriteyi elinizde tutmaya çalışmak yerine egonuzu aşmayı denemelisiniz. “Herkes kendinden sorumludur hayatta…” İnsanların hareketlerine tepki göstermek, ders vermek yerine kendinize dönmelisiniz. Ancak bu şekilde gelişim sağlayabilir, hayatınızda yeni ve radikal değişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bu Güneş tutulması ruhsal dünyanızı aydınlatarak manevi bilişinizin yükselmesine yardım edecek. Kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilir, özellikle 20 Mart tarihinde motivasyon düşüşü yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili çok önemli haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Kendi içinize dönerek yaşadıklarınızı gözden geçirmeli, kişisel ihtiyaçlarınıza yönelmeli, önceliklerinizi ve yapmak istediklerinizi belirlemelisiniz. 21 Mart’tan itibaren hayatınızda yepyeni bir döngü başlıyor…
 
Boğa
Kontrolünüz dışında gelişen, aniden gündeme gelen olaylar inançlarınızın dönüşmesine neden olacaktır. Geçmişle ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Yaşayacağınız tüm olaylar, hayata olan bakış açınızın yenilenmesine yardım edecek ve hayat dersi niteliğinde olacak… Karşınıza çıkan her kişi ve olayın gelişiminize katkı sağladığını unutmamalısınız. Olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz, sakinliğinizi korumanız ve kontrollü hareket etmeniz önem kazanacaktır. Güneş tutulması arkadaş ortamlarınızda ve aşk hayatınızda yaşanacak yaprak dökümüne ve bahar temizliğine işaret ediyor. Size fayda sağlamayan, hayatınızı olumsuz etkileyen insanlarla yol ayrımına gelmelisiniz. Vazgeçmeyi başardığınız takdirde yeni ortamlara girerek yeni insanlar tanıyabilir, ihtiyaç duyduğunuz gerçek dostluğa ulaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayallerinize odaklanabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilir, geçmişte hayal ettiğiniz bir fikri yeniden hatırlayabilirsiniz. Alkol vb. alışkanlıklara eğiliminiz artabileceği için kontrollü hareket etmeniz yarar sağlayacaktır.  
 
İkizler
Arkadaşlık ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda aniden gelişen beklenmedik olaylarla karşılaşabilir, insanların tepkilerini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz durumlar karşısında sabırlı olmanız gerekecektir. Parasal konular yüzünden bir takım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sizde iz bırakan, geçmişte yaşadığınız olaylar ön planda olacaktır. Korku ve kaygılarınız yükselebilir. Olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz, içinizden yükselen duygularla yüzleşmeniz; gelişim kazanmanıza yardım edecektir. Güneş tutulması iş hayatınızda yaşanacak önemli gelişmelere işaret ediyor. Çalışma ortamınızda yeni gerçekler açığa çıkabilir. İş arkadaşlıklarınız önemli testlerden geçebilir. İşinizden ayrılabilir, kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. 20 Mart’tan itibaren yeni iş teklifleri alabilir, iş hayatınızda terfi edebilir, iş arıyorsanız yeni bir işe girebilirsiniz. Annenizle olan ilişkiniz yeni bir boyut kazanabilir. Toplum önündeki duruşunuzu yenilemek isteyebilir, radikal kararlar alarak yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz.
 
Yengeç
İş hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Özellikle otorite konumundaki kişilerle tartışmamaya özen göstermelisiniz. İnsanların hırslı yaklaşımları ve güç arzuları, dengenizi korumanızı zorlaştırabilir. Tüm eleştirilerinizin, kendi içinizdeki gölgeler olduğunu unutmamalısınız. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız, kendinize odaklanmanız önem kazanacaktır. Yaşayacağınız gelişmeler, duygusal ihtiyaçlarınızda, düşünce yapınızda ve ilişkilerinizde köklü değişimlere neden olacaktır. Güneş tutulmasıyla birlikte, kişisel gelişiminiz ön plana çıkmaya başlıyor. Meslek hayatınız için gerekli olan eğitimler gündeme gelebilir. Yeni bir kursa başlayabilir, seminerlere katılabilir, bilgilerinizi geliştirmeye yönelik harekete geçebilirsiniz. Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bu süreçte, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilir, inançlarınız doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Yurtdışı bağlantıları kurabilir, seyahat planları yapabilir, yolculuklara katılabilirsiniz.
 
Aslan
Çalışma ortamınızda ve günlük hayatınızda aniden gelişen beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Otorite konumundaki kişilerle tartışmalara açık olabilirsiniz. İnsanların güç hırsı ve baskıcı tavırları, lider özelliklerinizin tetiklenmesine neden olabilir. Gururunuzu yaralayan durumlar karşısında, merhamet duygunuzu yükseltmeniz ve manevi değerleri hatırlamanız yaşamınızı kolaylaştırmanıza yardım edecektir. Yaşayacağınız olaylar bakış açınızda radikal değişimlere ve farkındalıklarınızın yükselmesine yardım edecektir. İş hayatınızda köklü değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Eklem ağrıları, cilt ve diş hassasiyeti gündeme gelebilir. Güneş tutulması maddi gelirlerinizle ilgili konularda yeniliklere işaret ediyor. Vadesi dolan projeler sona erebilir. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, kayıplar verebilirsiniz. Korkularınız ve kaygılarınız yükselebilir. Sizde iz bırakan geçmiş anıları sık sık hatırlayabilirsiniz. 20 Mart’tan itibaren kazançlarınızı artırabileceğiniz ortak işler, beklediğiniz ödemeler ve paralar gündeme gelebilir.
 
Başak
Aşk hayatınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde kontrolünüz dışında gelişen ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Güç çekişmelerinden uzak durmanız, hoşgörüyle ve sakinlikle hareket etmeniz önem kazanacaktır. Beklenmedik ödemeler ve harcamalar gündeme gelebileceği için, maddi konularda temkinli hareket etmeniz yarar sağlayacaktır. Yaşayacağınız gelişmeler ve karşılaşacağınız olaylar, düşüncelerinizde köklü değişimlere neden olabilir. Esnek olmanız, zamana ve akışa güven duymanız yaşamınızı kolaylaştıracaktır. Güneş tutulmasıyla birlikte hayatınızda hareketi ve enerjisi yüksek bir dönem başlıyor. Size bir yararı olmayan, gelişiminizi desteklemeyen insanlarla yol ayrımına gelebilir, ayrılıklar ve bitişler yaşayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirerek radikal kararlar alabilirsiniz. 20 Mart’tan itibaren ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. Güçlü ve önemli kişilerle bir araya gelebilir, yeni insanlarla tanışabilir, aradığınız mutlu birlikteliklere ve güzel dostluklara kavuşabilirsiniz. Kalıcı ilişkisi olan kişiler geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirler.
 
Terazi
Ev hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kontrolünüz dışında gelişen ani olaylar gündeme gelebilir. Güç çekişmelerine açık olacağınız bu süreçte, insanların hırslı yaklaşımları, egoları ve düşüncesiz tavırları sabrınızı zorlayabilir. İlişkilerinizde daha önce göremediğiniz durumları fark edebilir, aklınızı meşgül eden sorulara cevap bulabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde bu süreçte önemli testlerden geçebilir. Otorite konumundaki kişilerle çekişmelere açık olabileceğiniz için bilinçli hareket etmelisiniz. Hafta boyunca sağlığınıza beslenmenize ve uyku düzeninize özen göstermelisiniz. Çalışma hayatınızda önemli gelişmeler gündemde olacaktır. İşten ayrılmayı düşünen teraziler için bu tutulma iş değişikliği fırsatı getirecektir. Verdiğiniz emekleri, gösterdiğiniz çabayı göz önünde bulundurarak içinde bulunduğunuz koşulları değerlendirebilir, yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz. İş arayan teraziler iş görüşmelerine katılabilir, yeni iş teklifleri alabilirler. İşi devam eden Teraziler ise mevcut işinde yeni sorumluluklar alabilir, terfi etme şansı yakalayabilirler.
 
Akrep
Çalışma hayatınızda aniden gelişen olaylar, ilk etapta şaşkınlık yaşamanıza neden olsa da, yüksek sezgileriniz sayesinde yön bulmayı başarabilirsiniz. Özellikle otorite konumundaki kişilerle fikirsel çatışmalar ve güç savaşları gündeme gelebilir. Olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz ve sakin olmanız tüm şartları kolaylaştıracaktır. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yaşadığınız olaylar düşünce yapınızda köklü değişimlere neden olacaktır. Ay sonuna kadar hırslarınızı dengelemeli, akışa ve ilahi adalete güven duymalısınız.. Farkında yaşadığınız sürece ruhsal gelişiminiz yükselecektir. Tutulma aşk hayatınızda ve arkadaş ortamlarınızda önemli bir döneme geldiğinizi gösteriyor. İlişkinizi gözden geçirerek yeni kararlar alabilir, ruhunuzu yoran kişileri hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Uzun süredir devam eden kalıcı ilişkileriniz resmiyet kazanabilir. İlişkisi olmayan Akrepler yeni ve huzurlu bir birlikteliğe adım atabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünen kişiler için tutulma tarihinden itibaren şanslı ve destekleyici etkiler başlıyor…
 
Yay
Aşk hayatınızda ve arkadaş ortamlarınızda aniden gelişen sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, güç mücadelelerine neden olabilir. Baskıcı ve diktatör insanların yaklaşımlarını anlamakta zorluk çekebilir, stresli ortamlarda bulunabilirsiniz. Maddi harcamalarınızda dikkatli olmalı, gereksiz masraflardan uzak durmalısınız. Partnerinizle parasal meseleler yüzünden tartışmamaya özen göstermelisiniz. Olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz ve sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Değer yargılarınızda köklü değişimler yaşamanız muhtemeldir… Tutulmayla birlikte geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınız su yüzüne çıkacaktır. Enerjinizi aşağıya çeken alışkanlıklarınıza veda etmeniz gerekecek. Eskiye veda ederek yeniye odaklanabildiğiniz takdirde iş hayatınız ve gelecek hedefleriniz başta olmak üzere çok şanslı gelişmelerle karşılaşabileceksiniz. Ailenizle yaşadığınız sorunları geride bırakabilir, ev hayatında aradığınız huzuru bulabilirsiniz. Yer değişikliği, tadilat veya dekorasyon işleri için şanslı bir süreç başlıyor.
 
Oğlak
Bireysel yaşamınızda, iş ve aile hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylar gündeme gelebilir. Otorite konumundaki kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilir, güç mücadelelerine girebilirsiniz. Geçmişten gelen alışkanlıklarınızla, hırslarınızla ve yönetme arzunuzla ilgili önemli testlerden geçebilirsiniz. Yaşayacağınız gelişmeler hayata olan bakış açınızı değiştirebilir. Bu stresli süreçte kişileri ve olayları suçlamadan önce kendinize dönmeniz, içinizden yükselen duygularınızla temasa geçmeniz ruhsal gelişiminize yardım edecektir. Unutmamalısınız ki, sorun yaratan her kişi ve olay, gelişiminize katkı sağlamaktadır. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Düşüncelerinizle dikkat çekmeye başlayacağınız bir süreç başlıyor. Reklam, tanıtım, medya gibi konularda şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Beklediğiniz önemli haberler gündeme gelebilir. Yeni anlaşmalara imza atabilir, önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Akrabalarınızla ve kardeşlerinizle ilgili sorunları geride bırakarak yeni bir sayfa açabilirsiniz. 20 Mart’tan itibaren fikirleri hayata geçirme zamanı…
 
Kova
Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, kontrol edemediğiniz stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız gelişmeler düşüncelerinizde radikal değişimlere neden olacaktır. Bilinçaltı korkularınızla yüzleşebilir, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vererek yeni kararlar alabilirsiniz. Egosu yüksek olan otorite konumundaki kişilere tepki duyabilir, isyankar duygularınızı dizginlemekte zorlanabilirsiniz. Ay sonuna kadar sakinliğinizi korumanız, kişilere ve olaylara tepki göstermek yerine kendi içinize dönmeniz gelişim kazanmanıza yardım edecektir. Tutulma tarihine kadar parasal konular sorunlarla karşılaşabilir, bütçenizi kısmak durumunda kalabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla birlikte yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler gündeme gelebilir. Maddi konularda yaşadığınız zorlukları geride bırakabilir, kazanç sağlamanıza yardım edecek yeni projelere imza atabilirsiniz. İş arayan Kovalar yeni fırsatlarla karşılaşabilir. Eskiyen herşeye veda ederek yeniliklere yer açma, bahar temizliği yapma zamanı…
 
Balık
Arkadaş ortamlarınızda ve özel hayatınızda şartları zorlayan stresli durumlar gündeme gelebilir. Maddi harcamalarda ve ödemelerde temkinli hareket etmelisiniz. İnsanların bencil yaklaşımları duygusal açıdan yaralanmanıza neden olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, bakış açınızda ve tepkilerinizde önemli değişimlere neden olabilir. Bu süreçte olayları kişisel algılamamanız, akışa bırakmanız ve ilahi adalete güven duymanız yaşamınızı kolaylaştıracaktır. Burcunuz üzerinde gerçekleşen Güneş tutulması yaşamınızı çok yakından etkiliyor olacak… Hafta boyunca yaşadıklarınızın muhasebesini yapabilir, bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, vadesi dolan konuları sonlandırabilirsiniz. Bugünlerde gündeme gelen olaylar ve bitişler, kadersel bir sona işaret ediyor olacak. Yaşamınızda yeniye yer açmalı, bedeninizi ve ruhunuzu yoran alışkanlıklarınızı geride bırakmaya niyet etmelisiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara girebilir, yaşamınızı güzelleştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Baharın tazeleyici enerjisi ruhunuzun yenilenmesine yardım edecek…

 

 
 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..