Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ocak '09

 
Kategori
Pratik Bilgiler
Okunma Sayısı
846
 

Balık ve başka püf noktalar

Balık ve başka püf noktalar
 


Sizleri büyük dertten kurtaracak pratik püf nokta balık kokusu


Balık kızardıktan sonra mutfağa sinen kokuyu gidermek için bir bardak su ve iki çorba kaşığı sirke kaynatın. Balık kokusunu alıyor mutfaktan.
Biliyorsunuz balık zamanı balık mutfakların vazgeçilmez menüsü.
Çok kokuyor diye bazılarımız yapmak istemeyiz sizlere pratik kokuyu giderme örneği..


Arkadaşlar çay döküldüğünde çay lekesini nasıl çıkaracam diye telaş yapmayın.
Limon suyu ile silin biraz bekledikten sonra durulayın. Göreceksiniz çay lekesi kalmayacak.

Arkadaşım söylemişti. Denedim oldu.

Sizlerle bir de yemekle ilgili püf nokta paylaşmak istiyorum.
Yemeklerde yemeğin tuzu fazla kaçar bazen. Tuzunu nasıl alırız?

Patatesi soyup iki üç dilim içine atarsak tuzunu alır .

2009 yılı herkese hayırlı olması dileği ile hoşçakalın.

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
Toplam blog
: 56
Toplam yorum
: 71
Toplam mesaj
: 25
Ort. okunma sayısı
: 2065
Kayıt tarihi
: 20.10.08
 
 

Ben ev hanımıyım. 44 yaşında 22 yıllık evliyim. İki oğlum var. Zonguldak doğumluyum. Orta ve lisede ..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster