Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '08

 
Kategori
Güncel
 

Ballı emeklilik

Ballı emeklilik diye buna denir. Milletvekillerinden 550 tane ondan bir tane olduğu mecliste onandı. Ayıptır. Bu kadar çok paranız var madem neden işsizlik fonunda değerlendirmiyorsunuz. Bu memlekette milli takımdan başka önemli bişey yok mu. Finlandiya da bizden futbol olarak geride diye bütün yatırımları milli futbol takımına yatırmıyor. Terim' e resmen kıyak emeklilik yapıldı.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar diyecekler. Nasıl yormaz kardeşim. Memura polise askere hemşireye vs. yok. Fatih Terim' e var. Bence yıllardır bu görevi hak eden insanlar var. Hala bir futbol felsefesi olmayan ve olacak gibi de görünmeyen bir takım hocasına bu kadar para verilmez.

Dilek olay 3, 120, 000. ytl. Üstelik bir yıl için geçerli. Dünya bankasının başındaki adama bu kadar vermiyorlar. Köylerde su yok, nükleer santral kurulacak elektirik yok. Aktarın bu parayı madem oraya her yıl. Eğitime aktarın. Allah günah yazar diye mi çekiniyorsunuz. Ha doğru siz memleketin istikbalini düşünüyorsunuz pardon özür dilerim.


 
Toplam blog
: 105
: 349
Kayıt tarihi
: 18.09.08
 
 

Mersinli'yim. Kanımda Akdeniz ve aşkın mavisi var. Oldukça pozitif bir ruh halim var. Giyinmek benim..