Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '11

 
Kategori
Siyaset
 

Bankacılığa keçi çiftliğiyle ÖZ''İnce'' balans..

Bankacılığa keçi çiftliğiyle ÖZ''İnce'' balans..
 

Ersin Özince


Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve İş Bankası Yön. Kurulu Bşk. Ersin ÖZİNCE ne demişti Devlet Bakanı Ali BABACAN’a; ‘’birgün bizidemi gazeteciler gibi götürecekler’’ Şimdi eğri oturup, doğru konuşalım; Dün açıklamada bulunan ÖZİNCE gerçekten ailesiyle keçi çiftliği kurmak içinmi bırakacak görevini hiç zannetmiyorum. 

Yani demem o ki: Türkiye’de bir şeyler gerçekten yolunda gitmiyor. Neden göremiyoruz hala? Hükümet son dönemde bankacılığa yaptığı müdahaleleri takip edenler bilir. Özetlemek gerekirse para cezası kesip, seçim öncesi vatandaşa çomak sokmayın uyarısında bulundu. 

Eğer Özince istifa ederse ki, bunu basın toplantısıyla açıkladı. Zannedilmesin her şey istifayla düzelecek. Sorun Özince değil, sorun İş Bankası.. 

Sorun İş Bankası kurucusunun Mustafa Kemal Atatürk olması. Yani sorunun kaynağı bu bankanın ve çalışanlarının Cumhuriyetçi rejimden gelmeleri. Kemal Kılıçdaroğlu gibi (zamanında kendiside İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesiydi) Dolayısıyla durum tespiti yapmak zor değil. Dediği gibi sayın başkanın; bugün İş Bankası 50 tane daha genel müdür çıkartacak donanımda.. 

Bugün özİNCE gider, yarın daha KALIN’ı gelir. 

Saygılarımla,  

Serhan ÇİÇEK 

 

 
Toplam blog
: 20
: 474
Kayıt tarihi
: 07.03.11
 
 

Özel bir firmada yönetici olarak çalışıyorum.. ..