Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '08

 
Kategori
Haber
 

Barbarlar! Irkçılar! Katiller!

Barbarlar! Irkçılar! Katiller!
 

Almanya'da insanlık adına en büyük utanç ve dramlardan biri daha yaşandı. Ludwigshafen kentinde Türklerin oturduğu bir bina büyük olasılıka kundaklandı. Çıkan yangında aralarında hamile bir kadının da olduğu 5'i ÇOCUK 9 Türk hayatını kaybetti. Olaya tanık olan iki çocuğun anlatımına göre binaya giren ve eşgali bir Almanı çağrıştıran kişi elindeki yanıcı maddelerle bir çocuk arabasını tutuşturdu.

Olay yerine yakın boş bir duvarda Türklere hakaret ve tehdit içeren sloganların yazılı olduğu bildirilen (Posta gazetesi, 05.02.2008) kentte aynı sıralarda bir karnavalın düzenlenmekte olduğu bildirildi. Belli ki insan yakan ateşle dans eden vecd olan ırk ve din mürtecisi cani ruhlar öldürmeye tapınmaktalar!

Almanya'da yakın tarihlerdeki Mölnn ve Solingen'den sonra bu olay eğer kuşkanıldığı gibi bir kundaklamaysa, Türklere yapılan yeni ırkçı bir katliamı meydana getirmiş oldu. Gurbetçilerimiz için çok üzgünüm. Allah ölenlere rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar versin. Alman Hükümetinden doyurucu, sorumlu ve duyarlı bir açıklama Türkiye Cumhuriyeti Devletinden de en üst düzeyde kınama ve gurbetçilerimize sahip çıkması beklenmelidir.

 
Toplam blog
: 374
: 491
Kayıt tarihi
: 16.08.06
 
 

Merhaba! Toplumsal, siyasal, ekonomik ve kültürel olgularla ulusal ve evrensel düzlemde ilgilenme..