Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '08

 
Kategori
Güncel
 

Barış barış dedikleri

Bence sokaklara dökülüp robot gibi "Barış, barış" diye nara atanlar ve onların şakşakçıları önce oturup kendilerini sorgulamalılar. Bu güruha sözde aydın geçinen ne idüğü belli olmayanlar da dahilidir. 

Neyin savaşına karşısınız? Neyin barışını istiyorsunuz? Sapla samanı o kadar çok mu karıştırdınız? 

Daha düne kadar milli birlik ve beraberlik içinde yaşanyan bizler ne oldu da birbirlerimizi gammazlamaya başladık? Daha düne kadar aynı kaba kaşık çalarken ne oldu da birbirimizin yüzüne kusar olduk? 

Sahi neden?... 

Düne kadar birlikte yaşayan bizler bu gün Avrupa'nın ve ABD'nin ektiği nifak tohumları filizlendi, yeşerdi ve boy attı. Mezkur devletler ise şimdi bunun hasadını yapmaktadırlar. Başta Avrupalı çeşitli devletler ve ABD, teröristlere verdiği destekle neler yaptıklarını ve binlerce cana nasıl kıydıklarını ve ne kadar canavarlaştıklarını hepimiz görüyoruz. Sadece "BARIŞ, BARIŞ" diye ne idüğü belirsiz güruhların peşine takılan AYDIN KIRINTILARI hariç. Çünkü onlar ağababaları olan batılılardan aldığı maddi destekle Türkiye'nin altını oymaktan bir mahzur görmüyorlar. 

"Biz barış ve demokrasi istiyoruz" diye yırtınıp duruyorlar. Zavallılar bilmeden azılı insanlık düşmanlarına "barış ve demokrasi" istiyorlar. Bazan hızlarını alamayıp bu insanlık düşmaı melunlara "KÜRT HALKININ HAKLARINI SAVUNAN SAVAŞÇILAR" diyorlar. Madem ki öyle ise, "Neden kürt adına kürdü öldürüyorsunuz? Neden masum insanların, kundaktaki bebeklerin, 80'lık dede ve ninelerin kanına giriyor sunuz?" Sahi bunların yaşama hakları yok mu? 

ABD ve Avrupalıların PKK'lı teröristlere neden bu kadar destek veriyorlar? Acaba onlarda bizim kıytırık aydınlar gibi "Kürtlerin kara kaşına, gözüne" mi hayranlar? Yoksa bu terör belasında bir menfaatleri mi vardır? 

PKK'nın yandaşları ve kıytırık aydınlara, "ABD ve Avrupalı devletlerin teröristlere neden destek verdiklerini" sorarsanız mutlaka şöyle bir cevap alırsınız; "Bizim mazlum olduğumuzu gayet iyi biliyorlar, biz haklıyız ve eziliyoruz bunu bildiklerinden dolayı bie destek veriyorlar". 

Mantığa bak "eziliyorlarmış, mazlumlar mış!." Türkiye de gerçektem kimlerin ezildiğini okuyuculara bırakıyorum. 

ABD ve Avrupalı devletler teröristlere destek verdiklerine göre aralarında bir bağ var demektir. Ya teröristler onların evlatlarıdır, ya da teröristler onların emellerine hizmet etmektedirler ki destek vermektedirler. 

 
Toplam blog
: 10
: 1041
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Üniversite mezunu olup çeşitli devlet kadamelerinde çalıştım ve halen çalışmaktayım. Nereli olduğ..