Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '09

 
Kategori
Dünya
 

Barış için elele!

Barış için elele!
 

İşgal Altındaki Filistin


İsrail'in hain saldırısından etkilenen Filistin'de yaşam durmak üzere. İsrain'in düşüncesizce, vicdansızca yaptığı bu saldırılardan en çok etkilenen sivil halk oldu. İnsanların ölümü bir kenara benim canımı en çok acıtan o kadar masum bebeğin acımasızca öldürülmesi oldu.
İsrail'in ne hakkı var o kadar bebeği, askeri ve en önemlisi insanı öldürmeye siz söyleyin? Annelerinin babalarının öldüğünü gören o çocuklar ilerde nasıl bir piskolojiye sahip olur en çok merak ettiğim konuların başında geliyor. Anneleri, babaları, kardeşleri, abileri ablaları ölürken onlar hayata nasıl bakabilirlerki.
İsrail'in bu saldırılarını destekleyen Amerika ise bir diğer katil bence. Irak'ı ve birçok ülkeyi bataklığa sürükleyen Amerika şimdide İsrail'in Filistin'i yok etmesini destekliyor.
Bence bu saldırının biran önce son bulması lazım. Hatta sadece bu saldırının değil dünyadaki bütün savaşların terörün son bulması lazım ve biz insanlarında buna destek olması lazım. Eğer insanlar birlik olursa bunların son bulucağını düşünüyorum ama insanlarımız akıllanmıyor. Ülkemizde de bu böyle. O kadar insan aç işsiz geziyor ama hâla akıllanmamış bir şekilde düzenin değişmesi için bir çaba sarf etmiyor.
O yüzden ülkemizdeki düzen değişmediği sürece dünyadaki düzenin değişmesini beklemekte biraz haksızlık olur gibime geliyor.
Emperyalizmin bir oyunu olan bu saldırıları durdurmak için tüm sağ duyulu insanların birlik olması ve emperyalist ülkelere karşı direnmesi ve mücadele etmesi gerekiyor. Kahrolsun emperyalizm ve siyonizm, katil İsrail!

 
Toplam blog
: 3
: 5940
Kayıt tarihi
: 13.07.08
 
 

1995 doğumluyum. İlkokul 8'e geçtim. Dr. Refik Saydam İ.Ö.O'da okuyorum. İlerde gazeteci olmak istiy..