Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Barışarock

Barışarock
 

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan bir alternatif festival barışarock. Irk ve cinsiyet ayrımcılığına, nükleer santrallere, bozulan ekolojik dengeye, savaşa karşı bir festival. Tiyatro grupları, yerli ve yabancı gruplar ile 24, 25, 26 ağustos 2007 de Sarıyer'de Mehmet Akif Ersoy parkında bir arada olacak.

Şarkılar söyleyeceğiz avaz avaz, çadırlarda konaklayacak doğayla iç içe olacağız. Hep birlikte bir şey yapmanın mutluluğunu paylaşacağız.

Alternatif ve kar amacı gütmeyen bir etkinlik barışarock. Türkiye'de rock müzik denilince akla ilk gelen isimlerle birlikte amatör gruplara da kucağını açan bir festival. Söyleyecek bir sözü olan herkese söz hakkı veren ve dinleyen bir topluluk.

İçinde şu an olmasa bile hayatının herhangi bir döneminde rock ateşi olanlar, bizden geçti artık demeyenler, oğulları ve kızlarının geleceği için endişelenenler, müziğe inananlar, her türlü ayrımcılığa karşı olanlar, 8-5 çalışırken kendini akvaryum balığı gibi hissedenler, kafasını kafesinden çıkararak etrafına bakanlar, akan suya karşı yüzenler, hepimiz. Söyleyecek bir çift sözü olan bizler.

Barışarock bizim sesimiz. Sarıyerdeyiz. Bekleriz.

 
Toplam blog
: 10
: 897
Kayıt tarihi
: 09.07.07
 
 

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü mezunuyum. Ekoloji ağırlıklı eğitim programını bitird..