Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

gökhan s türkyılmaz

http://blog.milliyet.com.tr/gst

10 Haziran '08

 
Kategori
Erkek Modası
 

Barnakarası

Barnakarası
 

Geçenlerde Ali Saydam şu flip flop olayına girmiş ve elinde birkılıç, ortam da boş, sallamış sağa sola. Efendim parmak arası terlik erkeklerde son derece iticiymiş. Midesi bulanıyormuş giyen birini gördüğünde. Hatta giyenin ayaklarının güzel olması, temizliği vs. bile etkilemiyormuş fikrini. Hani biraz daha zorlasa kadınlarda giymesin diyecek.
Bir defa adını koyalım; Ali Saydam yaşında birinin bunu makul bulması, hoşlanması gerçekten zor. Belli bir yaştan sonra zamana ayak uydurmak oldukça güçleşiyor. Bu yaş gurubu maalesef alışkanlıklarını ve beğenilerini neredeyse hiç değiştiremiyorlar. Zamanın bir yerine takılıp her durumu eskiye göre yorumluyor ve haklılıklarından zerrece taviz vermiyorlar. Veremiyorlar. Tabii bu durumu biz gençler anlayışla karşılamaya çalışıyoruz. Ama bir yerde durmasını bilmeleri lazım. Eleştirinin de bir dozu var. İsteyen istediğini giyer. Başkalrından çok kendi rahatımız önemli değil mi? Ayak benim ayağım ve seçimim yüzünden mide bulandırıcı ilan edilmek ne kadar doğru? Şimdi çıkıp birileri (çok afedersiniz) plajlarda ''yaşlı insanların buruşuk tenleri midemi bulandırıyor mayoyla dolaşmasınlar'' gibi son derece saçma bişeyler söylese tepkiniz ne olur? Bence siz reklamlarınızla oyalanın ve bu konulara fazla takılmayın.
Öyle ki yerinde kullanmak şartıyla parmakarası terlik son derece rahat, estetik ve kullanışlı. Şort altında hiçbir şey bu kadar düzgün durmuyor. Ayrıca da çok seksi. Bence rahat rahat kullanabilirsiniz ve fazlasıyla da tercih ediliyor.

 
Toplam blog
: 4
: 7005
Kayıt tarihi
: 05.04.08
 
 

1976 da Bursa' da doğmuşum. Zaman nasılda geçmiş. Ey hayat şimdi 36 Yaşındayım. Evliyim ve bir kı..