Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '13

 
Kategori
Spor
 

Barral veda etti

Barral veda etti
 

Orduspor’un sezon başında İspanyadan transfer ettiği David Barral twitter hesabı üzerinden Orduspor’a ve Ordululara veda etti.

Sezon başında Hector Cuper’in isteği doğrultusunda forvet hattına takviye edilen İspanyol golcü David Barral Ordu'dan ayrılmaya hazırlanıyor. İspanya’nın Sporting Gijon takımından alınan Barral, bu sezon Orduspor forması altında 17’si ilk 11 olmak üzere 28 maçta forma giydi. David Barral sahada kaldığı 1660 dakika içerisinde takımı adına 6 gole imza atarak beklenen performansın altında kaldı. 28 yaşında ki forvet Ayila Yussuf ve Bogdan Stancu'nun ardından takımın en pahalı 3’ncü oyuncusu olarak da dikkat çekiyor.

Twitter’dan Veda Etti…

Sezon boyunca beklenen performansının altında kalan ancak taraftar tarafından mücadelesiyle alkış toplayan Barral dün kendisine ait Twitter hesabı üzerinden seslenerek Ordudan ayrılmak için valiz topladığının sinyallerini verdi.

David Barral; “Çok üzgünüm Orduspor'un 1.ligde mücadele edecek olmasından dolayı taraftarımızdan özür diliyorum. Ordu'da çok güzel günlerim oldu, teşekkürler” twiti attı.         Sezon içerisinde birçok İspanyol ekibin takımına katmak istediği yönünde haberler çıkan Barral’ın şimdilik hangi takıma gideceği yönünde kesin bir bilgi bulunmuyor.

 

AFİŞ Efecan Yılmaz

 
Toplam blog
: 59
: 324
Kayıt tarihi
: 19.04.12
 
 

Çocukluğumdan itibaren sadece izlemeyle yetindiğim haberlerin artık içerisinde bir birey olarak d..