Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '15

 
Kategori
Basketbol
 

Barselona Karşıyaka Arena'da

Barselona Karşıyaka Arena'da
 


2014/2015 sezonunu şampiyon tamamlayan Pınar Karşıyaka tarihindeki ikinci şampiyonluğunu taraftarına hediye etti. Avrupa kupalarında Ufuk Sarıca ile Euro Challange finalini son topta kaybeden, Euro Cup 'ta Kanarya Adalarına 6,000 kilometre mesafeye taraftarının deplasman yaptığı mücadelede çeyrek finale çıkan Pınar Karşıyaka çıtayı en yüksek seviyeye çıkararak Euroleage 'e direk katılma hakkı kazandı.

Yıllarca Real Madrid, Barselona ile karşılaşma hayali kuran Karşıyaka taraftarı Turkish Airlines Euroleage kuralarının çekilmesi ile birlikte Barselona ve Panathinaikos ile aynı grupta yer aldı. Fikstürün çekilmesi ile birlikte Barselona ve Atina deplasmanı için uçak biletlerini ve otel rezervasyonlarını yapan Karşıyaka taraftarı gruptaki ilk maçında Barselona gibi dünya devini Karşıyaka'da ağırlıyor.

Sadece taraftarı ve Yaşar holdingin desteği ile tarihi başarılara imza atan Ufuk Sarıca yönetimindeki Pınar Karşıyaka, hiç bir destek görmediği İzmir kentine Barselona'yı getirdi. Bugün Karşıyaka Arena'da tarihi bir maç oynanacak. Karşıyaka taraftarı bir çok ülke televizyonunda canlı yayınlanacak mücadalede tribün dersi verecek. 

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..