Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '16

 
Kategori
Tiyatro
 

Basad Tiyatro oyuncularından engellilere anlamlı jest

Basad Tiyatro oyuncularından engellilere anlamlı jest
 

BU EKİP ALKIŞI HAK EDİYOR


Geçtiğimiz gün Altan Erbulak Sahnesinde oynanan “ARAYIŞ” isimli Tiyatro oyununun tüm gelirleri Ataköy Lions - E118 Engellileri için (Tekerlekli sandalye kampanyasına destek olmak için) bağışlandı.

Bu anlamlı geceyi düzenleyen BASAD (BAKIRKÖYLÜ SANATÇILAR DERNEĞİ) gerek engellilere yönelik bu güzel davranışlarıyla, gerekse de sahnede sergiledikleri başarılı performanslarıyla izleyenleri adeta büyülediler.

“ARAYIŞ” oyununu izlemeye gelen konuklar arasında Basad Yönetim Kurulu Fatma Akyüz, Bakırköy Belediyesi Tiyatroları oyuncusu Aytekin Özen ve öğrencileri başta olmak üzere bir çok renkli simalar oyunu büyük bir keyifle izledikten sonra Tiyatro oyununu organize eden BASAD (BAKIRKÖYLÜ SANATÇILAR DERNEĞİ)oyuncularını ayakta alkışladılar.

Ö.Faruk SAĞLAM, Deniz DEĞİRMENCİ, Atakan AVCI, Barışcan İĞDELİ, Dilek ULUER, Özlem DOLMAZÇELİK, Ali ERGÜDER, Sinan TANRIVERDİ, Rana SÜTEMEN, Oğuzhan SEZGİN, Duygu DEĞİRMENCİ, Özlem TANRIVERDİ, Ezgi ASİL, Başak AYDIN, Pınar TOPUZOĞULLARI, Ezgi MUTLUAY ve Eda ZEREN gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Tiyatronun yazan/yönetmenliğini ise Bülent KILIÇASLAN üsteniyor.

 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..