Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '14

 
Kategori
Astroloji
 

Başak Burcu Yeni Ay'ı...

Başak Burcu Yeni Ay'ı...
 

 25 Ağustos 2014 Pazartesi günü saat 17:15 civarında Başak burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. An haritasında Kova burcu yükseliyor, Satürn’le aynı düzlemde bulunan Mars’ın Akrep burcundaki enerjisini yoğun bir şekilde hissediyoruz. Başak burcundaki Merkür, Mars-Satürn kavuşumuna uyumlu açı yapıyor. Uranüs ve Venüs arasındaki olumlu etkileşim sürpriz gelişmeleri beraberinde getiriyor.

Mars’ın fiziksel enerjimizi ve dürtülerimizi temsil ettiğini hepimiz biliriz. Terazi burcundaki pasif yolculuğunun ardından, Akrep burcundaki güçlü enerjisini Ağustos ayının başından itibaren hissetmeye başladık. Bastırdığımız tüm duygu ve düşünceler, üzerini örtmeyi başarabildiğimiz korkularımız yükseldi…  Önceden es geçebildiğimiz durumlara artık daha farklı yaklaşımlar sergiler olduk. Duygularımızla ve sezgilerimizle harekete geçtiğimiz bu dönem, olayların bilinmeyen yüzünü tüm gerçekliğiyle görebildiğimiz ve algılayabildiğimiz bir zamana işaret ediyor. İntikam dolu düşünceler ve hırslı yaklaşımlar, sabrımızın üzerine çıkmak isteyebilir. Haksızlığa uğradığımız konuların üzerine gidebilir, yüksek enerjimizi ve hırslarımızı bastırmakta zorluk çekebiliriz.

Tüm bu etkilerin Satürn yakınlarında gerçekleşmesi, başarma azmimizi ve isteklerimizi somutlaştırma potansiyelimizi artırıyor. Bu dönem, kişilere ve olaylara odaklanarak egomuzun istekleriyle hareket etmek yerine, gelecekteki konumumuzu etkileyecek, bize fayda getiren uğraşlara yönelmemiz gerektiğine işaret ediyor. Belli bir hedef belirleyip, o hedefe emin adımlarla yürümek, o konuda derinleşmek ve profesyonelleşmek için muhteşem bir zaman! Hafta boyunca hissedeceğimiz Mars-Satürn kavuşumu ve Başak Yeni Ay’ı, bu potansiyelin en güçlü zamanlarında olduğumuza işaret ediyor. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız projeleri tamamlayabilir, sorumluluklarımızı verimli bir şekilde gerçekleştirebilir, emek vererek hedeflerimize ulaşmayı başarabiliriz.

Yaptığı işi en ince ayrıntısına kadar düşünmek ve en iyisini ortaya koymayı istemek, tüm detaylara hakim olmak Başak burcuyla ilgilidir. Başak burcu aynı zamanda yaz tatili sonrasında başlayan yeni bir çalışma dönemini ifade eder. Yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz, yeni sorumluluklar alabileceğimiz ve gücümüzü etkin bir şekilde ortaya koyabileceğimiz bir Yeni Ay ile karşı karşıyayız… İletişimin gücünden yararlanarak, düşünce ve fikirlerimizi etkili bir şekilde ortaya koyabilir, isteklerimizi açık bir şekilde ifade edebiliriz. Heyecan arayışımız ve macera duygumuz yüksek olacaktır. İlişkilerimizde sürpriz gelişmeler ve beklenmeyen değişiklikler gündeme gelebilir. Belirsiz olduğumuz durumları çözebilir, olaylara geniş bir perspektiften bakabiliriz.

Kişisel ve özel hayatımızla ilgili başlatmayı düşündüğümüz yenilikleri başlatabilir, bırakmak istediğimiz alışkanlıkları bırakabiliriz. İlişkilerimizde zorlayıcı bir hafta olabileceğini göz ardı etmemeliyiz. Maddi konularla ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Harekete geçmeden önce çok düşünebilir, kendimizi kısıtlanmış ve baskılanmış hissedebiliriz. Olası sağlık problemlerine karşı dikkatli olmamız önem kazanacaktır. Özellikle cinsel organlarımızla ilgili kronik rahatsızlıklarımız tekrarlayabilir. Hijyene ve temizliğe özen göstermeli, sağlığımızı etkileyebilecek alışkanlıklarımıza çok dikkat etmeliyiz.

Türkiye’de çocuklarla ilgili konular, eğitim hayatı ve eğlence sektörüyle ilgili yenilikler ve yeni başlatılan projeler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerimiz ön planda olacaktır. Gündemde yer alan önemli isimler arasında yaşanacak güç mücadelelerine tanık olabiliriz. Akrep burcu; ölümü ve yeniden doğumu sembolize eder. Tüm bu süreçte yaşam yolculuğunun en can alıcı gerçekleriyle yüzleşebilir, gerçeğe dair tüm bilgilerin kendi içimizde bulunduğuna şahit olabilir, sezdiğimiz olayların kısa sürede gerçeğe dönüştüğüne tanık olabiliriz. Yaşadığımız süreci ego arzularına yer vermeden, bilinçli bir şekilde gözlemleyebilirsek, yaşadığımız problemleri çözebilme şansı elde edebiliriz. Zihnimiz, yaşadığımız sorunlara doğru yanıtlar veremeyebilir. Aradığımız cevaplar kişilerde ve dış dünyada olmayabilir. Bilginin en gerçeğine ve özüne ulaşabilmek için; ruhumuzun derinliklerine, kendi içsel bütünlüğümüze dönebilmeliyiz…

Sevgi ve Işık’la…

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..