Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '14

 
Kategori
Astroloji
 

Başak burcunda dolunay

Başak burcunda dolunay
 

16 Mart 2014 tarihinde Başak burcunda, mevsimsel zodyağın son dolunayı gerçekleşecek…

 Bu zamana dek verdiğimiz kararların, yaptığımız seçimlerin oluşturduğu sistem üzerinde düşüneceğiz. Hayatın akışında yol alıp giderken, içinde bulunduğumuz koşulları ve kendi seçimlerimizle geldiğimiz noktayı sorgulamaya başlayabiliriz… Kalbimizi acıtan, aklımızı kurcalayan olaylar karşısında nerede hata yaptığımızı sorabilir, cevaplarıyla kendi içimizde yüzleşerek doğruları görebilmeyi başarabiliriz. Geçmişten bugüne, yapmış olduğumuz tercihlerin hayatımıza yansımaları, şuan içinde olduğumuz ve kendi oluşturduğumuz düzeni görebilmemizi sağlayacak.

 Yeni bir düzen oluşturarak, arzuladığımız hayatı gerçekleştirebilmek için yaşadıklarımızdan ders almamız ve hatalarımızı kabul etmemiz gerekecek. Takıldığımız konuların üzerine giderek, detaylara odaklanabilir, anlamakta güçlük çektiğimiz olayların bilinmeyen nedenlerini, kendi içimizde duymaya başlayabiliriz. Yaşadığımız olayları objektif bir şekilde değerlendirmeli, aşırı eleştirel davranışlarımızı kontrol etmeliyiz. Geçerliliğini yitirmiş, hayatımızda sorun oluşturmaya devam eden davranışlarımızı görerek, düşünce sistemimizi yenilemeliyiz.

  Vicdanımızla egomuzun iç savaşına tanık olabiliriz… Bencilliğimizin yarattığı durumlar, belli bir zaman sonra kendimizi değersiz hissetmemize neden olacaktır. Normal zamanlarda problem teşkil etmeyen davranışlar, yaşamımızı olumsuz bir şekilde etkilemeye başladığı zaman değişim vakti gelmiş demektir. Yanılsamalarımızdan ve yanlışlarımızdan utanmadan, evrenin bilgeliğine güven duyarak hatalarımızı telafi edebiliriz. Yapmış olduğumuz yanlışları kabul ederek yaşamak, hayat yolunda daha bilinçli hareket edebilmemize ve bundan sonraki sürecin kalitesini yükseltebilmemize daima imkan verecektir…

 Sevgi, umut ve ışıkla…

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..