Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '15

 
Kategori
Astroloji
 

Başak Dolunay’ı & burçlara göre etkileri

Başak Dolunay’ı & burçlara göre etkileri
 

5 Mart 2015 Perşembe günü 20:05’te Astrolojik zodyağın son dolunayı Başak burcunda gerçekleşecek… Plüto’nun dönüştürücü etkisi, Uranüs’ün sürpriz yenilikleri Venüs’ün cazibesini artırırken, Jüpiter bereketli ihtişamıyla bu dolunayda şans kapılarını aralayacak…

Topraktan aldığı verimle; çalışma, üretme ve fayda sağlama enerjisini anlatan Başak burcu, Balık burcunun karşıt kutbunda yer alır. Yaptığı işi en iyi şekilde yapmak, mükemmele en yakın olanı başarmak Başak burcuyla çok yakından ilişkilidir. Gösterdiği özeni, verdiği değeri görmek ve almak ister. Beklentileri karşılanmadığı takdirde eleştirel yaklaşımları ve iğneleyici sözleri devreye girer.

Balık burcu Başak’taki kontrol mekanizmasının aksine, herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi, akışa uyum sağlamayı ve ilahi güce teslim olmayı anlatır. Bu dolunayda şartları kontrol etmekle, akışta kalmak arasında bir denge oluşturmamız gerekecektir. Uzun süredir verdiğimiz emeklerin, gösterdiğimiz çabaların karşılığını alabilir, hak ettiğimiz başarıların hasadını toplayabiliriz.

19 Şubat’ta yaşadığımız olayların, başlattığımız girişimlerin sonuçlarını bu dolunayla birlikte göreceğiz. Beklentilerimiz karşılanmadığı takdirde isyankar bir ruh haline bürünebilir, eşit koşullar için mücadele edebiliriz. Duygusal dünyamızda ve bilinçaltımızda güçlü bir değişim yaşayarak, olumsuz duygularımızı dönüştürmeyi başarabileceğiz…

Sorumluluklarımızın ön planda olacağı bu süreçte, sıkı bir çalışma temposuna girebilir, pratik yeteneklerimizle dikkat çekebiliriz. Okumaktan, araştırmaktan ve bilgilerimizi geliştirmekten keyif alabiliriz. İnsanlara hizmet etmek ve toplum için yararlı işler üretmek, ruhumuzun beslenmesine yardım edecektir. Çalışkan ve sorumluluk sahibi kişilere ekstra sempati duyabiliriz.

İlişkilerimizde yeni gerçekler öğrenebilir, sürpriz gelişmelerle ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabiliriz. Özgür duygularımız ve heyecan arayışımız yüksek olacaktır. Aniden başlayan aşklar, tutkulu ve ihtiraslı yaklaşımlar, cömert paylaşımlar ve sıcak duygular ön planda olacak… Eleştirel tutumlarımızı kontrol edebildiğimiz takdirde keyifli ve hoş zamanlar geçirebiliriz.

Doğada vakit geçirmek, toprakla ve bitkilerle ilgilenmek yüksek enerjimizi dengelememizi kolaylaştıracaktır. Sindirim sistemimiz hassas olabilir. Beden sağlığımızın ön plana çıkacağı bu süreçte; vücudumuzu dinlendirebilir, beslenme alışkanlıklarımızı düzenleyebilir, doğal besinlere yer verebiliriz. 6 Mart tarihi ve sonrası diyete başlamak için çok verimli bir süreç olacak.

Başak dolunayı, 2015 yılının en hareketli zamanlarına işaret eden Mart ayının en keyifli zaman dilimi… İçinde bulunduğumuz sistemi gözden geçirerek yeni düzenlemeler yapabilir, yüklerimizden kurtulabiliriz. Yaklaşmakta olan zorlu süreci kolaylaştıracak değişimler bu yükleri atabilmemize yardım edecektir…

Işık’la ve Sevgiyle…

Koç

Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bugünlerde, bilinçaltınızda yer eden konular rüyalarınıza girebilir. Eski zamanları düşünebilir, geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Sağlığınızın ve sindirim sisteminizin hassas olacağı bu süreçte, sağlıklı beslenmeniz, vücudunuzu dinlendirmeniz önem kazanacaktır. Çalışma hayatınızda hareketli ve tempolu günler geçirebilir, detaylara ve ayrıntılara fazlasıyla önem verebilirsiniz. Belirsiz olan konularla ilgili somut bilgilere ulaşabilirsiniz. Patronlarınız ve iş arkadaşlarınız eleştirel yaklaşımlarda bulunabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler ve sürpriz fırsatlar gündeme gelebilir.

Boğa

Geleceğe yönelik hedeflerinizi düşünebilir, girdiğiniz yeni ortamlarda farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizi ve dostluklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bilinçaltınızda yer eden konular su yüzüne çıkacaktır. Geçmişte yaşadığınız ilişkilerle ilgili sürpriz haberler alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Belirsiz olduğunuz bir çok konu netlik kazanabilir. İnançlarınızda ve hayata olan bakış açınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Sorumluluk duygusuyla hareket edebilir, partnerinizden aynı özeni görmek isteyebilirsiniz. Eleştirilerin dozunu iyi ayarlamanız önem kazanacaktır. Çocuk sahibi olan Boğalar çocuklarının ihtiyaçlarına zaman ayırabilir.

İkizler

İş ve kariyer hayatınızın ön planda olduğu bugünlerde, geleceğe yönelik hedefleriniz üzerinde düşünebilirsiniz. Güçlü kişilerden güzel destekler alabilir, uzun süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını bulabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda ve aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçlarına zaman ayırmanız, onlarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev ve iş hayatınız arasında bir denge oluşturmanız gerekecektir. Geçmişten bugüne gelen takıntılı alışkanlıklarınızı gözden geçirerek, enerjinizi aşağıya çeken davranışlarınızı geride bırakmaya niyet edebilirsiniz.

Yengeç

Hayata felsefenizde olumlu değişimler yaşadığınız, inançlarınızı gözden geçirdiğiniz bir süreçtesiniz. Rutinlerinizin dışına çıkabilir, yolculuklara katılabilirsiniz. Bilgilerinizi geliştirmek, okumak, araştırmak kendinizi iyi hissetmenize yardım edecektir. Beklediğiniz önemli haberler alacağınız bu süreçte, aklınızı kurcalayan soruların cevabını bulabilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili konular, kardeşlerinizin ihtiyaçları gündeme gelebilir. Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilir, etkileyici konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Eleştirel tavırlar sergilemeye ve kusur bulmaya açık olacağımız için, bilinçli olmanız ve insanların tepkilerini kişisel algılamamanız önem kazanacaktır.

Aslan

Hayatın gizemlerini ve bilinmeyen gerçekleri sorguladığınız bugünlerde, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. İlişkilerinizden beklediklerinizi gözden geçirebilir, kapattığınız eski defterleri düşünebilirsiniz. Beklediğiniz paralar ve ödemeler gündeme gelebilir. Hesaplarınızı gözden geçirebilir, harcamalarınızı düzenleyebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişilere hassas ve duyarlı yaklaşımlar sergileyebilir, sahip olduğunuz değerleri korumak isteyebilirsiniz. Sürpriz yolculuklar gündeme gelebilir. İnançlarınızda aydınlanmalar yaşayabilir, şaşırtıcı gerçekler öğrenebilirsiniz. Bireysel yaşamınızı yakından etkileyen şans ve fırsatlar gündeme gelebilir, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Başak

Kişisel ve bireysel ihtiyaçlarınızın ön planda olacağı bugünlerde, ışığınızın yükseldiğini hissedebilir, çevrenizden güçlü destekler bulabilirsiniz. Çalışmaktan ve üretmekten keyif alabilir, yeteneklerinizle dikkat çekebilirsiniz. Yüksek enerjinizi dengelemek adına doğa yürüyüşlerine zaman ayırabilirsiniz. İlişkileriniz ve özel hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekebilir. Eleştirilerin dozunu iyi ayarlamanız, herşeyin mükemmel olamayacağını kabul etmeniz hayat mücadelenizi kolaylaştıracaktır. Beklediğiniz ödemeler ve paralar sürpriz bir şekilde gündeme gelebilir. İlişkilerinizden maddi manevi destekler bulabilir, gizemini koruyan olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz.

Terazi

Çalışma hayatınızın ön planda olduğu bugünlerde, yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, günlük yaşamınızda güzel destekler bulabilirsiniz. Ruhsal ve manevi konularla ilgili yeni farkındalıklar kazanabilir, rüyalarınızın verdiği mesajları çözümleyebilirsiniz. Kendi içinize dönerek geçmiş tecrübelerinizi ve şimdiki ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilir, duygularınızı dönüştürebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. İlişkilerinizde sürpriz gelişmeler ve heyecan duygunuzu yükseltecek olaylar gündeme gelebilir. Arkadaş ortamlarınızda şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Akrep

Hayattan keyif aldığınız konuların ön planda olduğu bugünlerde, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilir, yaratıcılığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda şansınızın açık olduğu bir zaman dilimindesiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirebilir, yaşadığınız belirsizlikleri netleştirecek yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda bakış açınızı geliştirecek farkındalıklar kazanabilir, renkli kişiler tanıyabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirerek yeni kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınız arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir. İş hayatınızda şanslı fırsatlar bulabilirsiniz.

Yay

Geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızı sorgulayabilir, enerjinizi aşağıya çeken davranışlarınızı görme şansı elde edebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular ve evinizin ihtiyaçları ön planda olacaktır. Evinizi dekore edebilir, eşyalarınızı düzenleyebilir, yaşam alanınızda daha fazla vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda uzun süredir beklediğiniz fırsatlar gündeme gelebilir. Aradığınız destekleri kolayca bulabilir, şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz haberler gündeme gelebilir, belirsiz olan konulara pratik çözümler üretebilirsiniz. Aşk hayatınızda sürpriz gelişme ve fırsatlar gündeme gelebilir, şaşırabilirsiniz. =) 

Oğlak

İletişim trafiğinizin hareketli olduğu bugünlerde, düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilir, etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinize zaman ayırabilir, kardeşlerinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerinizin aktif olacağı bu süreçte, uzun süredir cevabını bulamadığınız sorular netlik kazanabilir. Pratik becerileriniz ve yetenekleriniz dikkat çekecektir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Kariyer hayatınız için gerekli olan eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda harekete geçebilir, hayata olan bakış açınızda olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili sürpriz gerçekler öğrenebilirsiniz.

Kova

Maddi kazançlarınızın ve sahip olduğunuz değerlerin ön planda olduğu bugünlerde, yeteneklerinizle dikkat çekebilirsiniz. Değer verdiğiniz konulara duyarlı yaklaşımlar sergileyebilir, kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizden maddi manevi destekler bulabileceğiniz bu süreçte, beklediğiniz paylaşımlar ve ödemeler gündeme gelebilir. Uzun süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sürpriz ve şaşırtıcı haberler alabilir, daha önce çözüm bulamadığınız konulara alternatif fikirler üretebilirsiniz. Geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirerek, gizemini koruyan olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz.

Balık

Işığınızın ve enerjinizin yüksek olduğu bugünlerde, kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik verebilir, önemli kararlar alabilirsiniz. Çevrenizden güçlü destekler bulabilir, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Maddi konularda mücadele etmenizi gerektiren durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizi ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. İnsan ilişkilerinde eleştirel yaklaşımların vurgu kazanacağı bu süreçte, tepkileri kişisel algılamamanız ve bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır. Çalışma hayatınızda şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..