Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '18

 
Kategori
Astroloji
 

Başak Dolunayı

2 Mart 2018 de saat 03:50 de Başak burcunda bir dolunay var.

Başak burcunda gerçekleşen bir dolunay Başak burcunu ilgilendiren tüm konuların gündeme gelmesi demektir.

Başak burcu ana teması titizlik,temizlik ve detaycılıktır. Dolayısıyla temizlikle ve düzenle ilgili (bu hayatımızı düzene koymakda olabilir), içimizde dürtüler hissedebiliriz. Her şeyi süzgeçten geçirme hayatımızdan gereksiz fazlalıkları eleme ihtiyacı hissedebiliriz.

O zaman bizde ne yapıyoruz uzun zamandır düzenlemek istediğimiz tüm işlerimize el atıyoruz. Dolunayın da bu yönde verdiği enerji ile hayatımızda bizi yoran ne varsa vedalaşıyor ve ağırlıklarımızdan hafifliyoruz.

Başak burcu, doğa, toprak ve hasadı da temsil eder. Bu da uzun zamandır emek verdiğiniz her şeyin hasadını artık toplama anlamına gelebilir.

Ayrıca gezegeni Merkürdür ve bu da bilgi, iletişim ve hizmet sektörüyle ilgili konuları gündeme getirir.

İletişim derken alınganlıklara ve yanlış anlaşılmalara dikkat. Çünkü Neptünyen bir dolunay bu. Mars ve Merkür karesiyle beraber iletişimde yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Dolunayın iki gün öncesi ve sonrası da dahil sözlerimize dikkat edelim. Siz veya karşınızdaki kişi gereksiz alınganlıklar yapabilirsiniz. 

Bu dolunayda dikkatli olmamız gereken husus; Olmayacak hayallerin peşine düşüp hayal kırıklığı yaşamamak...

Evet bize fazlaca hayal kurdurabilir ama aynı zamanda yaratıcılığımızı artırabilir bu dolunay. Bunu sanat yönünde değerlendirirseniz çok faydasını görebilirsiniz. 

Başak burcunda bir dolunay sağlık konusuna da dikkat çeker. Salgın hastalıklara dikkat ederken kilo ile ilgili problemlerimiz varsa diyet olarak değerlendirebiliriz. Yine detoks ve ruhsal arınma içinde uygun enerjilerle destek verir.

Ay Başakta Dolunayda iken sağlık olarak bağırsaklara dikkat. Bu bölgede oluşan rahatsızlıklarınız için şifalandırma çalışması yapabilirsiniz.

Bunun için;

Sessiz bir ortamda gözlerinizi kapatın. Şifalandırmak istediğiniz bölgeyi hayal ederek evrenden şifalı bir ışığın oraya aktığını ve temizlediğini hayal edin. İsterseniz bu esnada şifa verici esmalardan birini tekrar edebilirsiniz. (Şafi, Kuddüs, Nafi) Sayısız.

 

Bu Dolunayda Okunabilecek esmalar:

Fettah: Maddi manevi kapıları açar.

Azim: Mevki ve başarı verir.

 

Nur Demir

Sevgiler tüüm kalbimden:)

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

instagram.com/nrlblog/

 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..