Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Başarı yok, ceza var!

Başarı yok, ceza var!
 

Türkiye futbolunun temsil edileceği alanda mücadelesini sürdürmekte olan Beşiktaş JK futbol takımına bağlı bulunduğu T.F.F nu engelleme girişimde bulunarak bir ilke imza atıyor olması gerçekten üzücü.

T.F.F nun destek olması Beşiktaş Yönetimi tarafından beklenmiyor elbet, lakin; köstek olmamasını da beklemeleri yanlış mı? Perşembe günü oynanacak Avrupa maçının akabinde, Pazartesi oynayabileceği lig maçını neden ve hangi akla hizmet Pazar günü oynatma inadında bulunursunuz.

Federasyon Başkanı ve yetkilileri tüm kulüplerimize aynı uzaklıkta ve yakınlıkta olması gereken kişiler değiller midir? Trabzon Spor Kulübü'nün Beşiktaş JK ile oynayacağı maçın günü ve saati hakkında bir beklentisi olduğunu düşünmemekle beraber, konunun hassasiyetini idrak ettikleri için Pazartesi günü oynanmasına destek vereceklerinden hiç şüphe duymuyorum. Beşiktaş JK yönetiminin sessiz kalmalarını anlamakta zorluk çekmiyorum, çünkü; kulüpler birliği toplantılarına katılmayan T.F.F başkanı ile küs olan kendileri, ağız eğmemek için hiçbir itirazda bulunmamaları adamlıklarına Beşiktaşlılık duruşuna yakışır bir davranış olarak göze çarpmakta.

2009-2010 sezonu ilk Pazartesi maçını iftar saatinde oynatarak bir ilke imza atan Federasyon yetkili kurumları taraftarın haklı olduklarını düşündükleri bir konuda yürüyüşe geçerek, siyah çelenk bırakmış olmalarının cezasını mı vermektedir Beşiktaş camiasına?

Sayın Özgener yönetiminin cevaplaması gereken asıl soru; "ülkemizde alışkanlık halini alan başarılılar cezalandırılır" mantığını ortada bir başarı söz konusu değilken işleme mi alıyor olduklarıdır?

Saygılarımla,

 
Toplam blog
: 56
: 642
Kayıt tarihi
: 07.09.09
 
 

22.10.1973 yılı Tokat doğumluyum. Antalya ililnde ikamet etmekteyim. Futbol, hayatımın en önemli ..