Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '22

 
Kategori
Magazin
 

Başarılı Çocuk Oyuncular

"Barbaroslar Akdeniz'in Kılıc"ı dizisin de Hamza karakterine hayat veren yetenekli çocuk oyuncu Miraç Sözer ve "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde Şehzade Mustafa karakteriyle hayat veren Alihan Türkdemir sergiledikleri oyuunculuklarıyla gönüllerde taht kurmuştu.
 
Geçen duydumki bu başarılı iki çocuk oyuncular yeni yapım şirketleriyle anlaşma yapmışlar şimdiden hayırlı olsun derken bakalım Miraç Sözer ve Alihan Türkdemir'i hangi güzel projelerde göreceğiz.
 
Oynadığı dizilerle akıllarda kalan yetenekli çocuk oyuncular Alihan Türkdemir ve Miraç Sözer'in yeni yapım şirketleri belli oldu.
 
"Bu İki Çocuk Oyuncuya Dikkat "
 
6 yaşından beri toplam 6 dizide oynayan ve en son "Barbaroslar Akdeniz'in Kılıc"ı dizisin de Hamza karakterine hayat veren yetenekli çocuk oyuncu Miraç Sözer sergilediği perfonmanslarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.
 
Bir diğer başarılı oyuncu Alihan Türkdemir "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde Şehzade Mustafa karakteriyle akıllara kazındı. Alihan Türkdemir, oyunculuk kariyerinde emin adımlarla zirveye tırmanmaya devam ediyor.
 
Alihan Türkdemir ve Miraç Sözer'in son olarak başrollerinde yer aldıkları Rüzgargülü filmiyle yolları Kum Film ile kesişti. Yapımcı ve yönetmen Meryem Beyza ER "Bu iki yetenekli çocuk inkar edilemez bir başarıya sahipler. Onlara özel bazı planlamalar yapıyorum. Kariyerlerini bundan sonra birlikte yöneteceğiz." dedi. 
 
Daha önce "Biz Susunca" ve "Rüzgargülü" filmlerinin yapımcılığını yapan Kum Film, başarılı çocuk oyuncular Miraç Sözer ve Alihan Türkdemir'in menejerliğini üstlenecek ve oyunculuk kariyerlerine devam edecekler.
 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..