Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

Başbakan'a İzmir'de suikast ihbarı..

Başbakan'a İzmir'de suikast ihbarı..
 

Ben iddia ediyorum Türk polisi dünyanın en donanımlı, en yetenekli, en deneyimli polisleri arasındadır, beklide başındadır. Yeter ki Türk polisine görev verilsin. Üstesinden gelemeyeceği olayın olabileceğini sanmıyorum.

Dünkü “Anlamayanlar, anlayanlar...”başlıklı yazımda polisimizin nelere kadir olabileceğini bahsetmiştim.

Bu gün İzmir’den gelen bir haber sanki beni teyit eder nitelikteydi. “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, İzmir ve Manisa ziyaretleri öncesi suikast yapılacağına dair polise mail atan ev hanımı S.E. yakalandı. Titizlikle yapılan araştırmada, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıkarken, S.E. de savcının talimatıyla serbest bırakıldı.”

Sayın Cem Ulucanın haberine göre, Olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. İzmir Emniyeti Online İhbar hattına, "Başbakan'a suikast yapılacak" yazılı bir mail ulaştı. İhbar üzerine polis alarma geçerken, IP numarasından mailin atıldığı bilgisayarın Karabağlar İlçesinde bir evde olduğu saptandı.

Baskının yapıldığı evde bulunan 25 yaşındaki S.E. de gözaltına alındı. Araştırmada, S.E.'nin, eşi V.E.'nin 'adam öldürme, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, kadın kaçırma, hırsızlık' gibi 25 ayrı suçtan sabıkalı ve cezaevinde olduğu ortaya çıktı.

Titizlikle yapılan araştırmada, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.

S.E.'nin de sabıkasının bulunmadığı belirlendi. Neden mail attığıyla ilgili açıklama yapmayan ve sabıkası bulunmayan S.E. hakkında, 'asılsız ihbarda bulunmak ve polisi oyalamak' suçlarından işlem yapıldı. S.E., ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Keşke sayın Baykal’a yapılan alçakça saldırının failleri de yakalanmak istense…

14:40

12/05/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..