Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '12

 
Kategori
Haber
 

Başbakan Erdoğan, Antalya’da partisinin kongresine katıldı

Başbakan Erdoğan,  Antalya’da partisinin kongresine katıldı
 

BAŞBAKAN ANTALYA'DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI


Başbakan Tayyip Erdoğan, AKP Antalya il örgütünün 4. olağan il kongresini müteakiben, Antalya'da kamu kuruluşları, belediyeler ve üniversite tarafından yaptırılan yaklaşık 439 milyon lira değerindeki 68 yatırımın açılışını, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Otoparkında kurulan platformda düzenlenen törenle yaptı.

Başbakan Erdoğan partisinin 4. olağan Kongresine katılmak üzere geldiği Antalya’da, kamu kuruluşları, belediyeler ve üniversite tarafından gerçekleştirilen ve ederi toplam 439 milyon lirayı aşan 68 yatırımın açılışını, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Otoparkında kurulan platformda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

AHA haberine göre, Başbakan Erdoğan, açılış yaparken yaptığı konuşmada, "Türkiye’nin marka şehirlerinden biri olan Antalya bizim gözbebeğimiz, güzel bir şehir, biz de yaptığımız yatırımlarla Antalya’yı çok farklı bir yere taşıdık, taşıyoruz." dedi.

Konuşmasına devamla "Türkiye’nin marka şehirlerinden biri olan Antalya, bizim gözbebeğimiz güzel bir şehir. Bizde yaptığımız yatırımlarla Antalya'yı çok farklı bir yere taşıdık, taşıyoruz. Bugün burada, Antalya’mıza 68 ayrı eseri kazandırıyoruz ve bunların toplam tutarı 439 milyon lira. Bu yatımların, bu eserlerin Antalya'ya kazandırılmasında emeği geçen bakanlarımızı, bakanlık mensuplarımızı, belediyelerimizi, üniversitemizi, mimarından mühendisine kadar emeği geçen tüm kardeşlerimi huzurlarınızda kutluyorum” Diyen Başbakan, “bütün ülkede olduğu gibi Antalya'da da eğitim altyapısına özel bir önem veriyoruz. Bu günde burada Döşemealtı kepez, Muratpaşa Konyaaltı, Demre, Elmalı, Gazipaşa ve Manavgat'ta içlerinde bir sağlık meslek lisesi, bir anaokulu ve 8 ilköğretim okulu bulunan 10 ayrı eğitim kurumunun açılışını yapıyoruz. Akdeniz Üniversitesinin son yıllarda yaptığı yatırımlarla ülkemizin önde gelen yüksek öğrenim kurumlarından biri olma yolunda gerçekten önemli bir mesafe kat etti. Üniversitemiz 119 trilyonluk bir yatırımla tam 28 eser vücuda getirdi" Şeklinde konuştu.

Sağlık alanında birçok yatırım yaptıklarını belirten Başbakan Erdoğan, "Bütün bu yatırımların, eserlerin Antalya’mıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..