Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '08

 
Kategori
Siyaset
 

Başbakan kadınlar günü için konuşursa

Başbakan kadınlar günü için konuşursa
 

http://www.kaliteliresimler.com/data/media/859/erdogan002.JPG


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Uşak’ta coşmuş yine. Ne mi yapmış Başbakanımız Erdoğan?


Doğurun demiş kadınlar gününde Türk kadınına. Hem de en az 3 tane doğurun ki azalmayalım demeyi de unutmamış. Nüfüs kalabalık olunca güçlü olunduğunu zanneden Sayın Başbakanımızın isteği hoş görülmeli...


Nüfusumuzun artış hızı azalıyormuş. Yani nüfusumuz artmıyor değil. Artış yavaşlıyor. Belki Başbakan Erdoğan bunu anlayamamış olabilir.


Kadınlar gününde yaptığı açıklamaya bak Başbakan’ın. İnsan sormadan edemiyor, yahu hazır doğurduklarımıza iş bulduk mu ki yenilerini doğuralım?


CHP’li kadınlar tepki göstermiş Başbakan’ın yaptığı açıklamaya ve aynı Erbakan gibi konuşuyor demişler. Nasıl konuşmasını bekliyorlardı ki!


Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlama şeklimize bakar mısınız dostlar. Ne kadar çağdaş bir ülke olmuşuz da farkında değiliz. Artık Başbakanlarımız kadınlarımızdan sadece 3 çocuk yapmalarını ister olmuş…


Bazı kadınlardan kolaysa sen yap sesleri çıkmamış değil ama Başbakan Erdoğan’ın tuzu kuru onun için çocuk bakmak çok zahmetli bir iş değil. Sağ olsun Başbakan Erdoğan’ın gariban çocuklarının eğitim masraflarını karşılayan zengin hayır severler var. Ama vatandaşın zengin, hayırsever arkadaşları var mı?


Yunan Bakan’dan türbana destek


Türban konusunda da Yunanistan Dışişleri Bakanı Dora Bakayonni’den destek gelmiş Başbakan Erdoğan’a. Hiç şaşırmayın. Çok normal bir davranış sergilemiş Yunan Bakan. Kendisi ülkesinde Dışişleri Bakanı olmuş, Türkiye’yi ziyaret ediyor ve ne görsün. Türkiye’nin Başbakanı kadınlar gününde 3’er tane çocuk yapın diyor… Türban konusu ise son ayların ilk gündem maddesi. Neden destek vermesin Yunan Bakan!


Biz gereksiz işlerle uğraşırken Yunanistan Kıbrıs’ı Avrupa Birliğine dahil etti. Kişi başına gelirini Türkiye’nin 3 katına çıkardı. Ülkesi AB’nin en çok turist çeken güvenilir yerlerinden biri haline geldi… Ve uyguladıkları politikalarla gerektiğinde AB’yi Türkiye’ye karşı kullanabiliyorlar…


Biz ne mi yapıyoruz?


Hele doğuralım, artalım. Nüfusumuz genç kalsın, gösteririz biz o çok bilmiş Avrupalılara!


Yunan Bakan Dora ülkesine döndüğünde ne diyecek acaba. Bu adamlar ne garip işlerle uğraşıyorlar diyeceği kesin…


Murat Aydemir

 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..