Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '10

 
Kategori
Siyaset
 

Başbakan kayıpmış

Başbakan kayıpmış
 

Bugün akşam haberlerinde başbakanın kayıp olduğunu öğrendim. Hem de üç gündür kayıpmış. İki gün başbakanın aracı, koruma polisleri, bir yerlerden çıkıp Dolmabahçe’deki çalışma yerine gelmiş. Fakat gazeteciler Başbakanın araçta olmadığını fark edince üçüncü gün kafile çıkmamış. Garip değil mi? Bir ülkenin başbakanı nasıl kayıp olur? Nasıl nerede olduğu bilinmez?

İnsanın aklına bin türlü şey geliyor. Tv yorumcusu, “büyük bir olasılıkla başbakan tatildedir” diyor. Ne malum? Başbakan kayıp. Kabul etmek gerekir ki çok renkli bir başbakanımız var. 16.nisan 2008’de iki gün ve 2.Temmuz 2010’da G20 toplantısından geldikten sonra da kaybolmuş. Ona da tatil demişler. Attan düşer, zırhlı araba içinde sara nöbeti geçirir. Kurtarmak için balyozla arabanın camını kırarlar. Ben şimdi nereden bileceğim başbakan tatilde mi değil mi, yoksa başına yine böyle bir iş mi geldi de hastaneye mi kaldırıldı? Tatile çıkmış olsa gittiği yerde görülmez mi? Üstelik böyle bir mizansene ne gerek var? Turgut Özal aslanlar gibi peşinde basın ordusu, tatile çıkardı. Bir başbakan nasıl kaybolur?

Neden başbakanın yokluğunu saklama ihtiyacı duyuyorlar? İnternette çıkan haberlere göre Başbakan Abant’ta tatil yapıyor, Cuma gününe kadar da orada kalacak ama gören yok. Sadece böyle bir açıklama var.

Birkaç gün sonra çevreye gülücükler dağıtarak ortaya çıkmasını umarım. Peki ya çıkmazsa ne olacak?

 
Toplam blog
: 153
: 18932
Kayıt tarihi
: 27.09.09
 
 

Antakya 1955 Doğumluyum. O.D.T.Ü. Mimarlık Fakültesi 1982 Mezunuyum. O zamandan beri firmalarda m..