Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

BAŞBAKAN SİLİVRİ’YE ÖZÜR BORÇLU!

BAŞBAKAN SİLİVRİ’YE ÖZÜR  BORÇLU!
 

Haydaaaaa.. Koskoca Başbakan’ın yaptığına bakar mısınız yaa!?

Hemde Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı’na..

“Siz Milletin iradesini mi temsil ediyorsunuz yoksa Silivri’nin iradesini mi?” ( 18 Nisan2011) Sayın Başbakanım Silivri Papua Yeni Gine’de değil. Yaşayanlarda Papuan ya da pigme değiller.

Biliyor musun sevgili Başbakanım Silivri de 81 vilayetimizden de yurttaş var. Yani burası Türkiye’de.. Hani 1994’te Belediye Başkanlığı yaptığınız İstanbul’un ilçesidir Silivri..

Tecahül-ü arif yapıyorsunuz ya sevgili başbakanım. Tecahül-ü arif yapıyorum ben de.,.. Hani bildiğinizi bilip bilmemezlikten gelme sanatı. Tıpkı sizin de Silivri’yi çok iyi bilip bilmemezlikten geldiğiniz ve Milletvekili Aday Toplantısı’nda yaptığınız kürsü konuşmanızdaki gibi.

Ne demiştiniz hatırlıyor musunuz sevgili Başbakanım:

“ Silivri’den aday transfer ettiler. Siz milletin iradesini mi temsil ediyorsunuz, Silivri’nin iradesini mi? Siz gücünüzü milletten mi alıyorsunuz, yoksa, çetelerden, mafyadan, karanlık güçlerden mi alıyorsunuz?” diye haykırırken Türk Milleti’nin temsilcisi olmaya aday neferleriniz önünde..Ve Silivriliyi çeteci, mafyacı,karanlık güç odağı olarak gösterirken kürsüde; O vekiller arasında bir de Silivri’de ikamet eden vekil adayınız vardı sevgili Başbabakanım. İstanbul üçüncü bölge sekizinci sıra adayı vardı. CHP Silivri’den kimseyi göstermedi Sekiz aday vardı CHP’ye başvuran hiç biri kabul görmedi. Yani transferi sekizinci sıradan Meclise girmeyi garantileyen Tülay Kaynarca kardeşimiz ile AKP yaptı sevgili Başbakanım.

“Mustafa Balbay, Mehmet Haberal neci ?” diyecek okuyucular vardır mutlaka.. Onlar SİLİVRİ’nin adayı değiller. Onlar şu anda Silivri’nin 18 km ötesinde bulunan Silivri Ceza ve İnfaz Kampüsü adı ile maruf Silivri Cezaevinde tutuklular. Hükümlü de değil üstelik.

Alın size bir Tecahül-ü arif daha:

CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu’nun “ Nerede bu Ergenekor Örgütü, gidip üye olacağım” sözünü hatırlatarak cevap veriyorsunuz aynı konuşmanızda sevgili Başbakanım “ SİLİVRİ’DE” diye de adresi gösteriyorsunuz.

Yani sevgili Başbakanım. Silivri’yi Cumhuriyet düşmanı örgütlerin yatağı yapıyorsunuz, Demokrasi düşmanı örgütlerin yatağı yapıyorsunuz ve Silivrilileri de Yataklık suçu işlediğini ifade ediyorsunuz.. Yooo Siz Tecahül_ü arif yapıyorsunuz ya, ben de öyle.. Ama siz ayıp işliyorsunuz sevgili başbakanım ama ben işlediğimi sanmıyorum.

Sevgilerimle

 
Toplam blog
: 126
: 1276
Kayıt tarihi
: 10.09.06
 
 

48 yıldır yaşıyorum.Gazeteciyim, müzisyenim, babayım... Önce insan ve iyi bir yurttaş olabilme çab..