Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '08

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Başbakandan farklı bir öneri mi bekliyordunuz?

Basbakan yine cosmus, dunya kadinlar gununde bayanlara en az uc cocuk yapin diyerek, kulucka makinesi ile kadinlari birbirine karistirmis. Cocuk yapma isi ailelerinin kendi bilecekleri istir. Soyleyecek soz bulamayan, ekonomiyi sadaka ekonomisi ile yonetmeye calisan, turban diye tutturarak ulkeyi kaosa surukluyen siyasetcilerin isi degil. 17 milyon issizi olan Basbakan Turkiye`de issizlere istihdam yaratacagina, issizler ordusuna yenilerini ekleyerek dunya rekorlar kitabina issiz sayisi en fazla ulke olarak gecmeye calisiyor. Bugunun tarihini bir kenara yazin ve dokuz ay sonra nufusu tekrar kontrol edin aradaki farki goreceksiniz. Basbakaninin tavsiyesini dinleyen, erzak dagitimindan nasiplenen bircok kisi daha fazla pay alabilmek icin bu geceden itibaren, cocuk yapma isi ile ilgilenecektir. Bu is tavsiye ile kalsa iyi, birde bu konu ile ilgili olarak yasa cikartirlarsa ozaman bakin cumbuse. Her cocuk icin belirli miktarda maas baglamasi durumu. Millet ise gidecegine gece mesaiye kalarak gecimini damizlik boga gibi cocuk yaparak saglamaya baslayacaktir. Adam gayet mutlu ne de olsa birkac dakikaliginada olsa zevke gelmis ve uretmeden tukettigi icin, ormanda yasayan canlilardan farki yok. Kadin ise yorgun savasci, Basbakanin agzi kulaklarina variyor cunku yandaşlarına yeni uye kaydedecek.

Basbakan yil sonunda butceyi nasil denk getirecegini dusunmuyor da 2030 lu yillardan bahsediyor. Basbakan aksamlari ustu acik uyuyor olmali. Daha gecenlerde Turkiye`yi oyle ucurmustuki Turkiye henuz inise gecemedi.

Yazilarimda en son mevzuu yapacagim kisi basbakan, cunku oturdugu koltugu dolduramiyor. Ama sacmaladigi zamanda kayitsiz kalamiyorum soylediklerine. Bundan dolayida ikide birde ondan bahsetmek zorunda kaliyorum.

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...