Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '09

 
Kategori
Siyaset
 

Başbakanı eleştirmeyin!

Başbakanı eleştirmeyin!
 

Yorumsuz.


Siyasi seçimler son hızla devam ediyor, iktidar partisinin seçim yardımını anayasa mahkemesi kısıtlarken bugün bakıyoruz devletin valisinden tutun AKP li belediyelerin işçilerine kadar siyasi arenada kendi amaçları doğrultusunda kullanıyor, eleştirmek suç olabilir mi? suçluyu eleştirmek herhalde her vatandaşın doğal hakkıdır.

Sayın Tayyip Erdoğan ve iktidardakiler padişahlık saltanatını sürmeye devam etsinler ama devletin resmi kurumlarını kendi emellerine alet etmesinler, suç işlerken adaletçilik olmaz, böye bir adalet anlayışı dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir.

Eğer bükemediğin bileği öpmeye yanaşmıyorsan susacaksın suçlu olduğunu kaybettiğini kabulleneceksin. Mertlik budur dürüstlük budur, devletin valilerini kendi siyasi amaçların uğruna yönlendirme yapmanız ise başlı başına yasaları çiğnemektir.

Sayın Tayyip bey sonrasında seçim meydanlarında CHP ye sataşıyor çünkü yapacak başka işi yok neymiş efendim Baykal valileri tehdit ediyormuş. AKP propagandası yaparken suç işlediklerini söylemek ne zaman tehdit oldu? Şimdi akla sayın Tayyip Erdoğanın valilere siyasi destek vermeleri konusunda baskı yapıp yapmadığı düşüncesi geliyor.

Söz konusu valilerden açıklama bekliyoruz, İçiçleri Bakanından suça adı karışan valiler hakkında soruşturma açılmasını bekliyoruzki ülke halkı olarak görmek istiyoruz, AKP iktidarının ne kadar adaletçi olduğunu, zanetmiyorum bu hikaye Tunceli'deki gibi örtbas edilir, görmezden gelinir AKP iktidarında adalet aramayınız, çünkü parti ambleminde kalmıştır adaletin A sı.

Siz siz olun sakın eleştirmeyin onlar bu devrin hükümdarı asar keser küfreder hakaret eder kimse sesini çıkartamaz, açıkçası dokunulmazlıkları var, aşırı eleştirmeyin tepkinizi 29 marta saklayın eleştirilerinizi yazsanızda bloglarda yayınlanmaz.
 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..