Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '09

 
Kategori
Güncel
 

Başbakanın halktan gizli neyi olabilir? Ne diyelim sende haklısın

Başbakanın halktan gizli neyi olabilir? Ne diyelim sende haklısın
 

Alkışcılara Değil ananıda al git dediklerinede konuş.


CHP lideri ile görüşmesinde kayıt altına alınması amacıyla teklif edilen kamera çekimi neden bu kadar ürkütür bir insanı neden? Yoksa açılımın altı boş sadece seçimlere hazırlık kürt halkına bak biz elmizden geleni yaptık muhalefet engel oldumu propagandası yapılamıyacak.

Halkın sorununu halkın önünde görüşmekten kaçınan bir kişi asla samimi değildir samimide değildi zaten.

Sayın Başbakan karşında başını sallayan herşeye alkış atan topluluğa konuşmak kolay. Hodri meydan dedi adam buyur işte meydan Kaçmak yok yola devam desen. Kısaca sayın Başbakan He babam deyicilere konuşmayı bırakıp bir günde şu memleketin sorunlarını adam gibi halkın önünde tartışsan. Ama tartışılacak bir şey yok değil mi ne yazık ki!

Bir çok Devlet kurumunu satmış özelleştirmişsin. 17 ağustos 1999 da çıkan deprem vergisini bile hala alıyorsun. Tüm imkanlarınla halkı sömürüyorsun. İşsizlik almış başını Yandaşlar mutlu onlarda milli görüş temelinden gelen yandaş. Halkın % 75 i mutsuz sen gelde cık halkın karşısına muhalefet lideriyle sende haklısın ne diyeyim.

Ulu orta yerde Almanyalarda Fenerler yanmış sönmüş. Dünürler dolandırıcılık zanlısı, En yakın arkadaş RTÜK lerden Almanyalara gitmiş Satsan satılmaz çünki dava arkadaşı güya problem çok ne diyim zor iş halkın karşısına çıkmak. Karşındaki senin her dediğine Heeee.... demiyecek ki sende haklısın Başbakan pardon sayın.

Öyle bir Sayın kelimesi ki bu kelime binlerce memleket evladının ölümüne sebeb olan terörü çıkaran kişiye bile ulu orta sayın dendi. Ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı bu sayın diyenleri muhatab aldı. Ne için acaba 2011 seçimlerine erken hazırlanılırda böyle değil yazık.

(en saçma savunuda Başbakan olarak değil AKP genel başkanı olarakmış Komik)

Halkın sorununu hatta sorun olmayan sorunu bir bölücülük edasıyla ortaya çıkaran sen kalk halkın önünde çık muhalefetin karşısına....

Evet sayın başbakan sende haklısın. Sayın diyorum sadece Türkiye Cumhuriyetinin ne yazikki Başbakanı olduğun için.

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..