Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '12

 
Kategori
Haber
 

Başbakanlık binası önünde kendisini ateşe verdi

Başbakanlık binası önünde kendisini ateşe verdi
 

Başbakanlık binası önünde kendisini ateşe verdi (alıntı)


Çaresizlik, korku, insana neler yaptırıyor, kimisi intihar ediyor kimisi Başbakanlık binası önünde kendisini ateşe veriyor. Bir insanın kendisini yakması için psikolojisinin çok bozulmuş olması gerek. Problemlerine çözüm bulamadığı için çareyi Başbakanlık önünde kendisini yakmakta buluyor. Acaba bu vatandaşı kendini yakma noktasına getiren nedene, yetkililer çare bulamadılar mı? Çözüm merciini Başbakanlığın önünde kendisini yakmakta buldu. Sağlıklı toplum görmek ümidi ile.

 
NAHİDE ÇELEBİ
 
MYNET’İN HABERİNE GÖRE: Başbakanlık Merkez binası girişinde bir kişi kendini yaktı. Alevler içinde kalan 39 yaşındaki Ömer A.hastaneye kaldırıldı.
 
ANKARA (A.A) - Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurullah Zengin, Başbakanlık Merkez Binası üzerine benzin dökerek kendini yakma girişiminde bulunan Ömer A.'nın yüz, boyun ve el bölgesinde yüzde 10 oranında ikinci dereceden yanık bulunduğunu belirterek, hastanın yoğun bakım şartlarında tedavi edildiğini bildirdi. Prof. Dr. Zengin, Ömer A.'nın sağlık durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra basın mensuplarının sorusu üzerine, Ömer A.'nın yüz, boyun ve el bölgesinde yüzde 10 oranında ikinci dereceden yanık bulunduğunu söyledi. Zengin, hastanın yoğun bakım şartlarında tedavi edildiğini belirterek, hastaneden konuya ilişkin daha sonra açıklama yapacaklarını belirtti. Öte yandan, Ömer A.'nın 2005 yılında Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde psikolojik tedavi gördüğü belirtildi. Ömer A.'nın aileden miras kalan bir arsayla ilgili belediyeyle yaşadığı bir sorun nedeniyle eylemi gerçekleştirdiği bildirildi.Alınan bilgiye göre, olay Başbakanlık Merkez Binası'nın yanından geçen Vekâletler Caddesi üzerinde meydana geldi. Eylemci Ömer A.'nın, Başbakanlığa  yaklaşmak istediği, güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine, bir anda cebindeki su şişesi içindeki benzini başına dökerek, kendisini ateşe verdiği öğrenildi. Ömer A.'ya görevliler güvenlik noktasındaki yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. Elinde ve yüzünde yanıklar oluşan Ömer A. ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık tedavi birimine kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..