Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '14

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

Basen bölgesindeki kilo nasıl verilir?

Basen bölgesindeki kilo nasıl verilir?
 

basen eritme


Basen kısmından kilo nasıl verilir diye merak edenler için basen eritme ile ilgili bazı araştırmaları paylaşmak istiyorum.

Basen bölgesindeki fazla kilolar hem dünyadaki hem de ülkemizdeki kilolu olan çoğu kadının büyük sorunudur. Aslında basen bölgesindeki yağlar, göbek bölgesindeki yağlara oranla sağlık açısından daha az zararlıdır.
Göbek bölgesindeki yağlar iç kısımda iç organların yağlanmasına sebep olduğu için sağlık açısından daha tehlikelidir. Göbek bölgesindeki yağlanma, zamanla kalp hastalıklarına, nefes darlığına, karaciğer yağlanmasına ve daha bir çok hastalığa neden olmaktadır. Basen bölgesindeki yağlar tehlikeli olmasa da görüntü açısından hoş durmamaktadır ve kilolu olan kişiyi rahatsiz etmektedir.

Ayrıca basen bölgesindeki yağlar, göbek bilgesine göre daha zor erimektedir. O yüzden basen bölgesinden alınan kilolar her zaman daha zor verilmektedir.
Basen bölgesinden nasıl kilo verilir diye merak ediyorsanız, öncelikle şunu belirtmek gerekir ki, kilo verme hapları, bantları, inceltici kremler, taytlar, ayakkabılar vs... gibi ürünlerden uzak durulmalıdır. Çünkü bu ürünler kilo verdirse de zamanla bu kilolar geri dönmekte ve daha fazla yağlanmaya sebep olmaktadır. Bu yüzden özellikle de basen bölgesinden kilo vermek için en doğru yöntem sağlıklı yollarla kilo verme yöntemidir.

Sağlıklı bir şekilde kilo nasıl verilir, sağlıklı kilo vermek kolay mı ? gibi sorular aklınıza gelebilir. Evet sağlıklı bir şekilde kilo vermek, basen bölgesini eritmek diğer yöntemlere göre daha zordur ama daha kalıcı bir yöntemdir.
Bunun için tavsiye edilen, özellikle un, tuz ve şekeri çok az kullanmak, beyaz ekmek yerine kepekli veya tam buğday ekmeği tüketmek, mevsim sebzeleriyle yemekler yapmak, kırmızı eti belli oranda tüketmek, onun yerine daha çok tavuk eti ve balık tüketmektir. Tabiki sağlıklı beslenme sadece bunlarla sınırlı değildir. Basen bölgesinden kilo nasıl verilir diyorsanız ve diyet yapmak istiyorsanız, her türlü yemeği az yağ kullanarak, hiç tuz atmadan pişirip tüketirseniz iyi bir başlangıç yapmış olursunuz.

Bunun yanında, unlu gıdalardan uzak durmalısınız, bol su içmeli ve akşam geç saatlerde yemek yememelisiniz. meyveyi bol tüketmeli ve zararlı yiyecekler: Cips, meşrubat, çikolata, hamburger gibi gıdalardan uzak durmalısınız. Özellikle basen bölgesindeki kilo nasıl verilir diyorsanız, bu zararlı gıdalardan uzak durmalısınız. Tabi bunların dışında bir diğer önemli yapılması gereken ise spor yapmaktır.
Spor yapmak, özellikle basen bölgesni çalıştıracak sporları yapmak basen bçlgesini eritmeye daha fazla yardımcı olacaktır. Pilates yapılarak basen bölgesindeki yağlardan kısa sürede kurtulabilirsiniz. Ayrıca hem basen bölgesinden hem de başka bölgelerden kilo nasıl verilir diyorsanız, yüzme, tempolu yürüyüş, koşu gibi egzersizlerde basen bölgesini eritmeye ve diğer bölgeleri aynı şekilde eritmeye yardımcı olacak egzersizlerdir. Bu egzersizleri haftada 2- 3 kez uygularsanız 1-2 ay içerisnde sonuç almanız mümkündür.
Basen bölgesindeki kilo nasıl verilir diye düşünüyorsanız, yapmanız gereken sağlıklı beslenme ve sağlıklı kilo verme yöntemleri ile egzersizler yaparak kilo vermek olacaktır.

www.kilonasilverilir.com adresinden basen eritme ile ilgili bilgilerden faydalandık.
 

 
Toplam blog
: 6
: 13037
Kayıt tarihi
: 12.01.14
 
 

1989 Ankara dogumluyum, Ankarada yaşamaktayım, Selcuk üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölü..