Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '13

 
Kategori
İnternet
 

Basit bir Oyun mu? Büyük bir tutku mu ?

Basit bir Oyun mu? Büyük bir tutku mu ?
 

futbol


Kadını erkeği yaşlısı genci ve tüm yaş gruplarındaki milyonlarca insanın büyük tutkusu FUTBOL... Kimileri için sadece bir hobi kimileri için sosyal bir aktivite ve mılyonlarcamız için hayatımıza yön veren yaşantımızın bir parçası her şeyimiz dediğimiz futbol...

Bir futbol tutkunu için statda veya televizyonlarının başında maç izlemek güzel golleri hareketleri takip etmek gönül verdiği takımın her adımını takip etmek arkadaşlarıyla futbol hakkında konuşmak ve tabiî ki futbol oyunları oynamak bir zevkin ötesinde bir yaşam tarzı olmuştur.

Futbol oyunları insanları kendine bağlayan başında sıkılmadan saatler geçirebileceğimiz ve her dakikasından keyif alabileceğimiz oyunlardır. Futbolun ruhunda olan hırs rekabet mücadele dostluk eğlence gibi duyguları futbol oyunlarında da yaşamamız bunda en büyük etken belki de. Bu mükemmel hırs ve rekabeti en yakın dostlarınız ile birlikte bir mücadeleye döndürüp oyunu bu şekilde oynayınca alacağınız haz bilgisayara karşı oynayacağınız herhangi bir maçtan çok daha fazla olacaktır.

Futbol oyunları bize gönül verdiğimiz takımla en büyük rakiplerimizi tek tek yenme imkanı sağlayarak oyun sırasında en sevdiğimiz yıldızlarla bütünleşmemizi sağlayarak kupaları kazanıp zaferlere ulaşma yolumuzu açarak bize tarifsiz keyifler sunmaktadır. Futbol oyunları sayesinde istersek sahada golleri atan ve ter döken bir futbolcu istersek saha kenarında takımımızı yönlendiren bir menajer olmamız mümkün olabiliyor.

Üstelik futbol oyunlarının bize tek sunduğu da bu değil. Bize sağladığı olağanüstü gerçeklik ve görsellik sayesinde anı ve heyecanı her şeyiyle yaşamamızı sağlaması tıpkı futbolun kendisi gibi futbol oyunlarını da bizim için bir tutku haline getirmekte. Sinema tiyatro ve diğerleri hepsi çok keyifli aktiviteler ve hobiler olabilir ama futbol severler için futbol oyunları sevilen aktivitenin ötesinde gerçek bir tutkudur.

 
Toplam blog
: 80
: 2949
Kayıt tarihi
: 13.01.13
 
 

Tuncay Takmaz 1975 yılında Şişli İstanbul'da doğdu. Bugüne kadar 27 kişisel sergi açtı, çok sayıd..