Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '17

 
Kategori
Dünya
 

Başka bir çıkış noktası yoktur!

Başka bir çıkış noktası yoktur!
 

Ülke sınırlarını kaldırmazsanız geçen gün mağazamda çocuklar için hazırlamış olduğum rengarek balonlardan 'turuncu renk balon isterim' diye tutturan bir buçuk yaşındaki kız çocuğu gibi gelen yeni kuşak kaldıracaktır. Söylemedi demeyin!

Bilgi sermayeli yeni dünya çocukları geliyor..

Bu çocuklar küresel ekonomiye karşı olmayacaklardır. Tam tersi ülke sınırlarını yok sayarak yeryüzündeki tüm yeraltı kaynakları dahil üretime dayalı ne varsa her şeyin insan odaklı sermaye politikasıyla adil bölüşümlere yelken açacaklardır.

Katar meselesinden hepiniz ders çıkarmalıyız.. O denli az yüzölçümü ve az nüfusa sahip bir ülkenin o denli zenginliğe sahip olması ve üstelik İslam kurallarına göre yönetildiği halde yeraltı kaynaklardan elde edilenlerin adil bölüşüm yapılmaması dikkat çekmektedir. Ortadoğu'daki diğer İslam ülkelerinde durum farklı değildir. Krallar Şeyhler Ulemalar sonsuz varlık içinde yaşarlarken mazlum vatandaşlar sefalet içinde yaşamakta. Kapitalist patronlardan farklı değildir Ortadoğu'daki Şeyh ve Ulemaların paraya karşı tutumları. 

Eyy emperyal ülkeler eyy dünya ekonomisini ellerinde barındıran ve küresel ekonomiyi yönlendirmeye çalışan eey Rotschild ailesi aklınızı başınıza devşiriniz!

Bir kere dünya ekonomisini sedece Rotschild ailesi yönetmemelidir!

Dünya'da terör örgütlerini örgütleyen de terör örgütlerini harekete geçiren de Rotschild ailesidir! Daha doğrusu akan her damla kanın sorumlusu Rotschild'dir! Kan aktıkça daha çok silah satıyor ve yeraltı kaynaklarını sömürmeye bir adım daha yaklaşılıyor.

Dünya ekonomisini Musevi dine mensup tek başına Rotschild ailesi yönetmemelidir. Farklı dinlere mensup ailelerle birlikte yönetilen dünyada daha insan odaklı bir sisteme doğru kayacağından kuşku duymamaktayım.

Başka bir çıkış noktası da yoktur diye düşünüyorum..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..