Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Başkan Akkaya, Malpazarında incelemelerde bulundu

Başkan Akkaya, Malpazarında incelemelerde bulundu
 

Başkan Akkaya, Malpazarında İncelemelerde Bulundu


 

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, bugün (22 Ekim 2012 Pazartesi günü) öğle saatlerinde, 3 gündür Kurban Bayramına yönelik olarak açık olan Mal Pazarında incelemelerde bulundu.
 
MALPAZARI ARİFE GÜNÜ ÇARŞAMBAYA KADAR AÇIK
 
Kurban Bayramına yönelik olarak Arife günü olan Çarşamba gününe kadar açık kalacak olan Mal Pazarında incelemelerde bulunan Başkan Akkaya, alıcı ve satıcıların sorunlarını dinledikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu, sorularını cevaplandırdı. Başkan Akkaya, bir hafta önce bitirdikleri hazırlıklarını müteakiben açılan Malpazarının Arife gününe kadar açık kalacağını, Belediye personelinin Malpazarının düzenliliği konusunda yoğun olarak çalıştıklarını, pazaryerinde araların boş olmasını sağlayarak gelip geçişleri kolaylaştırdıklarını, temizliğe ve hijyene önem verdiklerini vurgulayarak bayram günü kurban kesimlerinde dikkat edilecek konulara değindi.
 
BELEDİYENİ GÖSTERDİĞİ MEKÂNLARIN DIŞINDA KURBAN KESİMİ YASAK
 
Başkan Akkaya, “vatandaşlarımız evlerinin ön ve arka bahçelerinde kesim yapabilirler. Ancak cadde ve yollarda, kaldırımlarda kurban kesimi her zaman olduğu gibi bu yılda yasaktır. İlimizde 3 farklı yerde kurban kesim mekânı belirledik. Biri Uzayçatı pazaryerine, diğeri TOKİ ile Depremleri arasındaki pazaryerinde, üçüncüsü de Burkent’teki pazaryerindedir. Bu koşulların dışında kurban kesimi cezai müeyyideye tabidir. Vatandaşlarımızdan rica ediyorum, kurallara uysunlar.” dedi.
 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..