Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Başkan Akkaya AKEDAŞ’a öfkelendi ve ateş püskürdü

Başkan Akkaya AKEDAŞ’a öfkelendi ve ateş püskürdü
 

BAŞKAN AKKAYA AKEDAŞ’A ÖFKELENDİ VE ATEŞ PÜSKÜRDÜ


Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) Müteahhidine sert çıktı. Hafriyat çalışmalarında sokakları çamur deryasına çeviren AKEDAŞ Müteahhidini öfkeyle işi bırakmasını istedi.

AKEDAŞ’ın elektrik hatlarını yer altına alma çalışması yaptığı Burdur'da müteahhidin gelişigüzel yaptığı çalışma Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı sinirlendirdi.  Müteahhide "bu ne rezalet" diye bağıran Başkan Akkaya çalışmanın bırakılmasını istedi. Bahçelievler Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde yapılan çalışmaları gören Başkan Akkaya müteahhidin gelişigüzel yaptığı çalışmaları görünce sinirlendi. Sokağın çamur içinde olduğunu gören Akkaya Müteahhide  "böyle rezalet olmaz. Vatandaşlarımızı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok. Yapacaksanız doğru dürüst yapın. Yapmayacaksanız bırakın gidin" diye bağırdı. Başkan Akkaya, AKEDAŞ Müdürü İrfan Ataman'ı da çağırarak müteahhidin yaptığı sorumsuzluğun hesabını sordu.       

Burdur'da AKEDAŞ tarafından elektrik hatlarını yer altına alınması çalışması yapılıyor. Yapılan çalışmaların Belediye ile koordine içinde yapılması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya "AKEDAŞ Müteahhidi doğru düzgün bir çalışma yapmıyor. Kazı yaptığı sokaklarda bizim kurallarımıza riayet etmeden gelişigüzel çalışma yapıyor. Bu durumda çalışmaları durdurmaktan başka çaremiz yok." ifadelerini kullandı.

Ülkemizde kurumlar ve kuruluşlararası koordinasyon yokluğu nedeniyle milli servet heba edilmekte, Burdur Belediyesi’nin asfaltlamayı bitirdiği yerlerde bu kez de sanki garaz eder gibi AKEDAŞ’ın elektrik hatlarını yeraltına almak için hafriyat çalışması yapması kamuoyunda tepkiyle karşılanmış; üstüne üstlük bir de yukarıda belirtildiği gibi Başkan Akkaya’yı çileden çıkaran dikkatsiz ve saygısız çalışmalar yapılması Burdur halkını ve yetkilileri çileden çıkardı. Sonunda Başkan Akkaya yaklaşan yerel seçimlerin de verdiği stresle isyan etti.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..