Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '09

 
Kategori
Anneler Günü
 

Başkan Özcan: "annelerimizin hakkını ödeyemeyiz''

Başkan Özcan: "annelerimizin hakkını ödeyemeyiz''
 

Başkan Özcan,Tüm annelerin ellerinden saygıyla öpüyorum dedi.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, tüm annelerin anneler gününü kutlayan bir mesaj yayınladı.

Birey için anne ve babanın öneminin çok büyük olduğunu belirten Başkan Macit Özcan, ancak annenin yerinin her zaman daha farklı olduğunu ifade etti. Annelerin daha fedakar, daha sevgi dolu, daha özverili ve sabırlı olmalarının doğalarından kaynaklandığını kaydeden Başkan Macit Özcan, beşikten mezara kadar her bireyin annelerinin gözünde çocuk olduğunu belirtti.

Annenin çocuğuna duyduğu sevginin dünyadaki sevgiler içerisinde en yüksek dereceye sahip olduğunu ifade eden Başkan Macit Özcan, bu sevgiye verilebilecek en güzel karşılığın hayırlı birer evlat olmaktan geçtiğini kaydetti.

Annelere sadece bugün değil, yılın her günü fazlasıyla hak ettikleri sevgi ve saygının gösterilmesi gerektiğini belirten Başkan Macit Özcan, onların yaşlılık dönemlerinde hor görülmemesi ve daima yanlarında olunması gerektiğini ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan mesajının sonunda, tüm annelerin anneler gününü en içten duygularla kutladığını ve şu an aramızda olmayan annelere de Tanrı’dan rahmet dilediğini ifade etti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..