Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '14

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Başkan Özcan; "Mersin'i güzel şeyler bekliyor."

Başkan Özcan; "Mersin'i güzel şeyler bekliyor."
 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Pozcu kesiminde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Esnafın ve halkın yoğun sevgisiyle karşılaşan Başkan Macit Özcan’a, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç eşlik etti. Esnaflar Başkan Özcan’a, GMK Bulvarı üzerinde iş yapan esnaflar olarak size çok teşekkür ediyoruz. Bu bulvarın asfaltını, orta refüjü, ışıklandırma ve kaldırımlarını yenileyerek bize çok önemli bir hizmet yaptınız. Yaptığınız düzenlemeyle şu anda GMK Bulvarı Pozcu kısmı modern bir alışveriş merkezi haline geldi ve ekonomik canlılık yaşanıyor. Biz bu yapılanları asla unutmayız. 30 Mart’ta da inşallah yeniden bu göreve geleceksiniz.” dediler.

Esnaf ve vatandaşlarla şakalaşarak sohbet eden Başkan Macit Özcan, Gösterdiğiniz ilgiden ve güvenden dolayı çok mutluyum. Bir belediye başkanını en mutlu eden şey, yaptığı hizmetlerin takdir görmesidir. 15 yıldır bize duyduğunuz güvenle sizlere hizmet ettik, inşallah dördüncü dönemde de çalışmalarımıza aynı heyecanla devam edeceğiz. Mersin 15 yılda kabuk değiştiren, köy görünümünden sıyrılıp her geçen gün ilerleyen, dünya kenti olmayı başaran, çağdaş, modern bir il olmuştur. Yeni dönemde de Mersin’i çok güzel şeyler bekliyor.” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..