Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '09

 
Kategori
Babalar Günü
 

Başkan Özcan, babalar gününü kutladı

Başkan Özcan, babalar gününü kutladı
 

Başkan Özcan,Herkesin Babalar Gününü Kutladı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 21 Haziran 2009 Pazar günü kutlanacak olan “Babalar Günü“ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.
Toplumda bazı günlerin özel bir anlam taşıdığını ifade eden Başkan Macit Özcan, her sene Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü’nün de bunlardan birisi olduğunu belirtti.

Babalığın dünyanın en güzel duygularından birisi olduğunu kaydeden Başkan Macit Özcan, kendisinin de 2 çocuk babası olarak bu mutluluğu tattığını ifade etti.

Babaların doğaları gereği annelere göre çocuklarına biraz daha mesafeli olsa da; onları sevme, koruma ve fedakarlık konusunda annelerden eksik yanlarının bulunmadığını kaydeden Başkan Macit Özcan, gerek annelerimize gerekse de babalarımıza özellikle yaşlılık dönemlerinde daha fazla özen göstermemiz gerektiğini ve onları asla hor görmememiz gerektiğini vurguladı.

Bütün bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların “Babalar Günü“nü en içten dilekleriyle kutlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, şu an aramızda olmayan babalara da Tanrı’dan rahmet diledi.
Teşekkürler, Sayın Halkçı Başkanım, halkımız her zaman sizin yanınızda; bu dönem çok daha iyi hizmetlere imza atacağınız görüşünde birleşiyor herkes. Turizm ve Kentin ilerlenesindeki çabalarınız her zaman takdire şayan nitelikte...

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..