Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '14

 
Kategori
Siyaset
 

Başkan Özcan,Mut İlçesinde adeta Gövde Gösterisi Yaptı...

Başkan Özcan,Mut İlçesinde adeta Gövde Gösterisi Yaptı...
 

Mersin B.Şehir'in rekortmen Başkanı Macit Özcan,Mut'ta adeta gövde gösterisi yaptı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Mersin’in Mut İlçesi’nde partililer ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle ve binden fazla araçlık, kilometrelerce uzunluğunda konvoyla karşılandı.

Konvoy eşliğinde Mut girişinde vatandaşları selamlayarak CHP İlçe binasına giden Başkan Macit Özcan, burada da sevgi seliyle karşılandı. İlçe binasında düzenlenen mitingde kürsüye çıkan Başkan Macit Özcan konuşmasına başlamadan önce partiye yeni katılan çok sayıda vatandaşa parti rozetini taktı. Başkan Macit Özcan, ‘ Partimiz sizlerle birlikte her geçen gün daha da büyüyor. Sizlerle gurur duyuyorum’ dedi.

Daha sonra halka hitaben konuşan Başkan Macit Özcan, ‘Mutlular, bugün sizlerle bir araya gelmek beni çok mutlu etti. İlçe girişinde bizleri 1000’den fazla konvoyla karşılayan Mut halkına çok teşekkür ediyorum. Mut için çok güzel projelerimiz var. Mut yeni yasayla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlandı. Hem Büyükşehir’de hem de Mut’ta oyunuzu bizden yana kullanın ki vereceğimiz bütün sözleri milim milim yerine getirelim. Bunların gerçekleşmesi için 30 Mart'ta 6 oka yani, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermelisiniz. Biz yapamayacağımız sözü vermeyiz. 15 yıldır Mersin'i yönetiyorum. Mut’un CHP’li Belediye Başkan Adayı Aslan Küçük ve daire başkanlarımızla birlikte Mut’un sorunlarını birlikte çıkardık ve programa aldık’ diye konuştu.

Mut’a yapacakları projeler hakkında kısa bilgiler veren Başkan Macit Özcan, ‘Soğuk hava deposu, meyve suyu fabrikası, salça fabrikası, zeytin yağı entegre tesisi, zeytin paketleme tesisi kurarak, yoğun olarak tarımla uğraşan Mut halkının sorunlarını büyük ölçüde çözmüş olacağız ve gençlere iş ortamı sağlayacağız’ dedi.

‘MUT KAYISISINI DÜNAYA’YA TANITACAĞIZ’

Konuşmasında Mersin İl Özel İdare’nin Mut’a yapması gerek çalışmaları yapmadığını vurgulayan Başkan Macit Özcan, ‘Mut’un altyapısı yeterli değil. Alt yapısını sil baştan yapacağız. Mut’un asfalt, kaldırım, aydınlatma, içme suyu, arıtma tesisi, çöp sorunu, çevre tanzimi, ulaşım, park, mezarlık gibi büyük çalışmaları Büyükşehir olarak biz yapacağız. ayrıca, 30 Mart’ta göreve geldiğimizde buraya çok amaçlı kullanılacak kongre ve kültür merkezi yapacağız. Tiyatro, konser gibi tüm kültürel etkinlilerimizi ne zaman isterseniz size göndereceğiz. Mut’a bağlı 94 köy var. Bu köylerin içi de olmak üzere köyler arası bütün yolların asfaltını tamamlayacağız. Her köye oyun gurubu, bank, spor aletleri göndereceğiz. Ayrıca Mut’ta düzenleyeceğimiz Uluslararası Kayısı Festivali ile Mut’u Avrupa'da tanıtacağız’şeklinde konuştu.

‘MERSİN HUZUR VE BARIŞIN BAŞKENTİDİR’

CHP’li bir Belediye Başkanı olarak 15 yıllık görev süresince dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun, Mersin’de huzuru ve barışı sağladıklarına vurgu yapan Başkan Macit Özcan, ‘Mersin kavga edilen bir şehir olmaktan çıktı, herkesin kardeşçe yaşadığı bir toplum yarattık. Mersin huzur ve barışın başkentidir. Bunun için çok gayret ettik. Bizim dışımızda seçeceğiniz kişiler, Mersin’deki şu huzuru ve barışı sağlayamaz. Çağdaş, aydın insanların yaşadığı bir şehirdeyiz. Mut’ta sosyal demokrat bil ilçe. Bu nedenle 30 Mart’ta Mut CHP’nin olacaktır’ dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..