Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Başkan Say'dan; Alevi Kültür Derneklerine ziyaret…

Başkan Say'dan; Alevi Kültür Derneklerine ziyaret…
 

Mersin'in Fındıkpınarı Belde  Belediye Başkanı ve MHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Say ziyaretlerine devam ediyor.

Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şubesini ziyaret eden Başkan Say Dernek Başkanı Ferdi Koç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Dernek başkanı Ferdi Koç ve yönetim kurulu üyelerinin Ramazan ayını kutlayan Say, “Ramazan ayı sıcaklara rağmen umuyorum ki halkımız için daha iyi daha güzel rahat bir ortamda dostluk ve kardeşlik içerisinde geçecek” dedi.

Başkan Say, “Mezitli’ye Cemevi kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız”

Mezitli’nin büyük eksikliklerinden bir tanesinin de Cemevi olduğuna dikkat çeken Başkan Say, geçtiğimiz günlerde Tarsus’ta temeli atılan Cemevini hatırlatarak, “Tarsus’ta genel başkan yardımcılarımızın katılımıyla güzel bir organizasyon ile Cemevi’nin temelini attık. İnşallah en kısa sürede bitecek. Önümüzdeki süreçte de Mezitli’ye Cemevi kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Mezitli’ye aday adayıyız ve bu süreçte sizlerin desteğini bekliyoruz. Verdiğimiz sözlerin arkasında duran ve toplumun her kesimini kucaklayacak bir yönetimle Mezitli’ye talibiz. Dar bütçeyle Fındıkpınarı’na yapılan hizmetler ortada. Fındıkpınarı’na yapılan hizmetlerin devamında daha büyük hizmetleri Mezitli’de devam ettirmek istiyorum” diye konuştu.

Ferdi Koç, “Cemevi konusunda duyarlı olmanız bizleri mutlu etti”

Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şube Başkanı Ferdi Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Mezitli önemli bir yer, size bu süreçte başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun. Mezitli alevi toplumunun en yoğun olduğu alanlardan bir tanesi. Cemevi konusunda her partinin duyarlı olmasını istiyoruz. Özellikle Cemevi konusunda Milliyetçi Hareket Partisinin duyarlı olması bizleri mutlu etti. Yerel yönetimler halkın kendini özgürce ifade ettiği alanlardır. Aday adaylığınız hayırlı uğurlu olsun, Mezitli’ye hizmet eden her ferdin yanındayız” şeklinde konuştu.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Fındıkpınarı Belediye Başkanı ve MHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Say, dernek başkanı ve yöneticileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ahmet Metin Türkoğlu
turkogluvatan.com

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..