Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '09

 
Kategori
Spor
 

Başkan Tuna, “İlçemizdeki gençlerin başarısı bizi gururlandırıyor” dedi

Başkan Tuna, “İlçemizdeki gençlerin başarısı bizi gururlandırıyor” dedi
 

Toroslar İlçe Belediye Başkanı Tuna,“İLÇEMİZDEKİ GENÇLERİN BAŞARISI BİZİ GURURLANDIRIYOR”dedi.


Mersin Toroslar İlçe Belediye Başkanı Hamit Tuna, Eğitim, Kültür-Sanat, Sağlık ve Spora destek olmaya devam ediyor.İşte bunlardan bir çalışma:
04-09 Mayıs tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Türkiye Kız Basketbol finallerinde Türkiye dördüncüsü olan Toroslar İlçesi’ndeki Atatürk İlköğretim Okulu Kız Basketbol Takımı, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Tahir Turan, Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Eroğlu ve Antrenör Nusret Cengiz’in de bulunduğu ziyarette, sporcular bu başarılarını Başkan Hamit Tuna ile paylaştılar.

Ziyaret sırasında konuşan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Tahir Turan, desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederek, şunları söyledi; “Toroslar Belediye Başkanımız Hamit Tuna’yı ziyaret ederek, aldığımız bu başarıyı paylaşmak istedik. Bu bir ekip çalışmasıdır. Antrenörümüz ve öğretmenlerimizin çalışmaları ve sizlerin yardımlarıyla Okulumuz Kız Basketbol takımı mükemmel bir başarı elde etti. Takımımız, Sivas’ta yapılan Türkiye Şampiyonasında Türkiye dördüncülüğü elde ederek, Mersin’de bir ilki başarmıştır. Bu başarının kazınılmasında Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’nın katkısı çok büyüktür. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”ahh

Sivas’ta yapılan Türkiye Kız Basketbol finallerinde güçlü rakiplerini geride bırakarak Türkiye dördüncüsü olan Atatürk İlköğretim Okulu Kız Basketbol takımının Antrenörü Nusret Cengiz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın her zaman yanlarında olduğunu dile getirerek, spora ve sporcuya verdiği önemden dolayı da teşekkür etti.

Spora ve sporcuya her zaman için destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, ziyaretten ve takımın aldığı başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu; “Toroslar ilçesinde bulunan okullarımızın çeşitli spor branşlarında aldıkları başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Yerel yöneticiler olarak, beyinleri bilgi ile dolu, sporcu kimlikleri ile öne çıkan, duruşlarıyla yüksek ahlaklı gençlik yetiştirmek istiyoruz. Toroslar Belediyesi olarak spor adına yapmış olduğumuz yatırımlar yavaş yavaş verimliliğini gösteriyor. Okulumuzun almış olduğu Türkiye dördüncülüğü başarısı gerçekten mükemmel bir neticedir. Onların takım ruhu ve disiplin çerçevesi içerisinde yürüttükleri birliktelik bu başarıyı getirmiştir. Ben bu başarının bu noktaya gelmesinde emeği geçen başta okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Atatürk İlköğretim Okulu bünyesindeki kızlarımız gerek yıldızlar ve gerekse de küçükler olmak üzere her spor dalında katıldıkları yarışmalarda aldıkları başarılı derecelerle hep yüz akımız olmuşlardır. Sporcularımız inşallah gelecek yıl Türkiye Şampiyonu olacaklar. Spora ve sporcuya olan desteğimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de devam edecektir.” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..