Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Başkan Türk ''Esas engellilik insanları sevmemektir'' dedi

Başkan Türk ''Esas engellilik insanları sevmemektir'' dedi
 

Başkan Türk,Sevelim ve sevilelim dedi.


Mersin Akdeniz İlçe Belediye Başkanı M. Fazıl Türk , Mersin Görme Engellilerle Elele Yaşama Derneği Başkanı Kubattin Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. “Engellilerimizi de bütün toplum kesimlerimizle aynı değerde önemsiyoruz” diyen Başkan Türk, “Asıl engel insanın yüreğindedir, insanları sevmemektir” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk Göreve geldiği günden itibaren hiçbir siyasal düşünce gözetmeksizin Mersin de ki tüm dinamiklerin sorunlarına çözüm olmaya devam ediyor. Başkan Türk, Yer sıkıntısı çeken Mersin Görme Engellilerle Elele Yaşama Derneğine yer tahsis edilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

Başkan Türk’ün sıcak ilgisinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Mersin Görme Engellilerle Elele Yaşama Derneği Başkanı Kubattin Çetin yaşadıkları sorunları anlattı. Çetin, “ Mart ayında kurulan ve 50 üyesi bulunan bir derneğiz. Derneğimizin çeşitli eksiklikleri oluyor bu konuda bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Sizin yardımsever yapınızı ve aynı zamanda duyarlı kişiliğinizi biliyoruz. Sizi taktir ediyoruz. Şimdiden sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk ise yaptığı konuşmada; “Engelli insanlar hayatımızın bir parçasıdır. Onları görmezden gelemeyiz. Sizlere yardımcı olmak tabi ki bizleri de mutlu ediyor. Biz engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarının kolaylaştırılması gerektiğini düşünüyoruz ve bu noktada üzerimize düşen ne görev varsa her zaman yapmaya hazırız. Kapımız her zaman sizlere ardına kadar açıktır” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..