Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Temmuz '19

 
Kategori
Siyaset
 

Başkan

Seksen'den önce 'devrimci ve ülkücü' dediklerinde vurucu kırıcı devlete zarar verenler anlamına geliyordu. Şimdi bazı demokrat düşünen ülkücüler, yani sorgulama yeteneğine sahip doğruları ve yanlışları analiz edebilenler seksen öncesi devrimci düşünceye sahip kişilerle aynı safta yer almaya başladılar ki bu durum ülke için bir kazanç olduğunu düşünüyorum.

Seksen öncesinde.devrimci duruş sergileyenlerden bazılarının kapitalizm'in adeta esiri olmuşcasına para ile yatıp para ile kalkanlara da rastlandığı çok aşikar. Bunun da altını çizmek isterim.

Devrimci duruş aslında insanda var olması gereken bir duruştur. İnsan olmaktır meslek sahibi veya mühendis veya bakan veya genel müdür olmadan önce. Merhametli olmaktır vicdanlı olmaktır her şeyden önemlisi adalet ruhuna sahip olmaktır.

Bakınız, geçmişte devrimci ruhuna sahip CHP'den Fındıklı belediye başkanlığını kazanmış başkan Çervatoğlu ne yapmış..?

31 mart seçimlerinde seçimi kazanır kazanmaz ilk işi çalışma odasının kapısını söktürmek olmuş ve herkes çat kapı başkana ulaşabiliyormuş.

Başkan Çervatoğlu'nun kendi deyimiyle devrimci bakışını belediye yöneticiliğine taşımış ve Gençlik meclisi, Esnaf meclisi, Engelli meclisi, Kadın meclisi gibi danışma kurulları kurmuş.

Çocukluğumda henüz 8-9 yaşlarımdayken merhum amcamla birlikte Ardeşen'de mağazada satmakta zorlandığımız mini etekleri Perşembe günleri kurulan Fındıklı pazarına çıkar çok rahatlıkla satar hatta yok sattığımız günleri bugün gibi hatırlarım.

O yıllarda Ardeşen'de vitrine sahip olan tek bir mağazaya rastlamazken Fındıklı ve Arhavi'de vitrinli ve cansız mankenli mağazalar vardı. Mağaza dediğim dükkan.

Fındıklı halkı çoktan Çervatoğlu gibi başkanı hak ediyordu.

Tebrikler Fındıklı halkı..

Başarılar Fındıklı belediye başkanı..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..