Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '12

 
Kategori
Haber
 

Başkanı Ayaz Umut Evi'ni ziyaret etti

Başkanı Ayaz Umut Evi'ni ziyaret etti
 

BAŞKANI AYAZ UMUT EVİ'Nİ ZİYARET ETTİ


 

Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz İsmail- Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezine bağlı olarak faaliyette bulunan Umutevi'ni ziyaret etti.
 
Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'a İsmail- Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi'ne bağlı Umutevi ziyaretine Bucak İsmail-Şerife Sarı Rehabitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Uysal eşlik etti. Belediye Başkanı Ayaz Umutevi’nde kalan 5 çocuk tarafından sevgiyle karşılandı.
 
Bucak İsmail-Şerife Sarı Rehabitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Uysal umut evi hakkında Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'a bilgi verdi. Müdür Yardımcısı Ahmet Uysal  "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan özürlü bireylerin ev ve aile ortamında yaşama deneyimi edinmeleri amacıyla yapılan Umutevi Projesi kapsamın faaliyetlerini yürüttüğümüz Umutevi’mizde 5 erkek çocuğumuz kalıyor. Çocuklarımız 12 yaş gurubunda bulunuyor. Çocuklarımız aynı zamanda okula gidiyorlar. Tamamıyla burada kalan çocuklarımız ev hayatını yaşama deneyimi ediniyorlar. Rehabilitasyon amaçlı olarak bahçemizde küçük ev hayvanları besliyoruz. Çocuklarımızı parkta ve ilçe merkezinde gezdiriyoruz. Bu şekilde hayata kazandırıyoruz" dedi.
 
Belediye Başkanı Ramazan Ayaz da, "Belediye olarak ilçemizde yaşayan özürlü vatandaşlarımıza önem veriyoruz. Özürlü vatandaşlarımızın tüm etkinliklerine katılıyoruz. İlçemizde bulunan İsmail- Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezini de fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Burada kalan çocuklarımızla ilgileniyoruz. Bugün de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan özürlü bireylerin ev ve aile ortamında yaşama deneyimi edinmeleri amacıyla yapılan Umutevi Projesi kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren Umutevi’nde kalan çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Her bireyin yaşama tutunması, hayata kazandırılması gerekir. Biz idareciler olarak da her bireyimizle ilgilenmemiz gerekir" şeklinde konuştu.
 
Umutevi’nde kalan çocuklara çeşitli hediyeler götürmeyi de ihmal etmeyen Belediye Başkanı Ramazan Ayaz çocuklarla yakından ilgilendi.   
 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..