Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Başkası olsa havlu atmıştı

Başkası olsa havlu atmıştı
 

Çiçek: "Başkası olsa havlu atmıştı"

28.10.2007

Ankara - Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Böylesine bir uluslararası desteğe sahip terör örgütü karşısında Türk milletinden başka bir millet, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka bir devlet olsaydı şimdiye kadar çoktan havlu atmıştı. Biz şu anda askeri, diplomatik, siyasi ve ekonomik olmak üzere 4 tedbiri eş zamanlı olarak uyguluyoruz" dedi

Sayın Çiçek Akp'nin hareketsizliğinin ve terör konusunda ki başarısızlığının gerçekte başarı olduğu iddaa ediyor. Gülelim mi? Ağlayalım mı ?
Türkiye yasta , Türkiye Ayakta ve Hükümet yaptığı yanlışları başarı olarak tanımlıyor. İnsanlar yaptıkları yanlışları, hataları bile başarı olarak gösterme derdinde...

Siz buna başarı gözüyle mi bakıyorsunuz? Yazık! Kendini kötülerle kıyaslayıp başarılı görenler sadece kendilerini kandırmaktadırlar!

Şu lafa bakınız. Yakıştımı koskoca Türkiye Hükümetine. Başkası olsa Havlu atarmış! 2004 den sonra patlayan teröre, Teröristleri meclise sözde demokrasi adına, Doğuda rey toplamak adına sokarak sebep olan hükümetin bu lafı etmeye hakkı yoktur.

Şu basiretsizliği bile bir başarı gibi insanlara aktarmak Türkiye Hükümetinin içinde bulunduğu acı tabloyu göstermektedir. Hangi başarıdan söz ediyorlar?

Dört bir yandan uygulama yapıyorlarmış?. Fazla söyleyecek sözümüz kalmadı... Akp hükümeti ABD ve AB karşısında çoktan havluyu atmıştır. Peki bunu başarı gibi göstermenin anlamı nedir? Aklı başında, vatanını milletini seven, hiç bir rantı olmayan Türk halkı olanı biteni görmektedir. Peki bu haber kimlere hitap etmektedir ?

Sizin Başarı dediğiniz Sınırın ötesine 1 km bile geçememek ise, ABD nin sözünden çıkamamak ise, günlerce girdik gireceğiz diye milleti oyalamak ise olmaz olsun böyle başarı. Siz değilmiydiniz Topu Askere attık deyip Askere laf eden? Asker Hükümetten emir gelmedikce sınırı 1 km bile geçemez.
Askere destek olmak gerekirken "Topu Askere attık" Diyerek , Sınır ötesi harekatı başlatamama suçunu Askere atıyorsunuz olacak iş değil.
Birileri çıkıp Muhalefet partilerine Terör üzerinden siyaset yapıyorlar demektedir.
Bu açıklamalar ile Terör üzerinden siyaset yapılmaktadır. Terör üzerinden siyaseti yapanlarda kendilerini belli etmektedir....

 
Toplam blog
: 60
: 506
Kayıt tarihi
: 14.01.07
 
 

Yazmak, gerçekleri belgeleri ile dile getirmek, yorumlarımı sizlerle paylaşmak için buradayım. Antal..