Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '08

 
Kategori
Mizah
 

Başkasına benzediği için öldü !!

Başkasına benzediği için öldü !!
 

www.1forum.net


Kağıthane’de, davulculuk yapan Mustafa Balcı’yı bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen matbaacı ile 2 arkadaşı gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, düğünlerde davul çalarak geçimini sağlayan Mustafa Balcı’yı (34), önceki gün Sanayi Mahallesi Değirmen Sokak’taki bir büfenin önüne park edilen otomobilde bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen matbaacı Erkut U. ile arkadaşları Muzaffer O. ve Mustafa A’yı yakaladı.
Olay öncesi Erkut U’nun, büfe ile aynı sokakta bulunan matbaa dükkanının bazı kişilerce kurşunlanması üzerine, yanındaki arkadaşları Muzaffer O. ve Mustafa A. ile dışarıya çıktığı belirtildi.
Büfe önünde bekleyen otomobile yönelen şüphelilerden Erkut U’nun, arkadaşı bira almak amacıyla indiği için otomobilde yalnız olan Balcı’yı, iş yerini kurşunlayan kişi sanarak bıçakladığı kaydedildi.
Polisteki ifadesinde, Balcı’yı, "iş yerini kurşunlayan kişiye benzeterek yanlışlıkla bıçakladığını kabul ettiği ve öldüğünü de şubede öğrendiğini" söylediği öğrenilen Erkut U’nun, olay nedeniyle pişman olduğunu anlattığı belirtildi.
Polis yetkilileri, ölen Balcı’nın kurşunlamayla ilgisi bulunmadığını, Erkut U’nun iş yerinin de alacak verecek meselesinden kurşunlanmış olabileceğini ifade ettiler. Polisteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, Şişli Adliyesine sevk edildi.

Bu ne şimdi arkadaş.

" Gel lan buraya ! Hhhınnk ! Seni şer**siz seni al bakalım. Bıçak bıçak bıçak bi bıçak daha ... Bi bıçak da davuluna, bi daha çalama.

Ne kadar trajikomik bir ülkede yaşıyoruz inanamıyorum. Adamlar tesadüfen birine benzetip vatandaşı bi güzel tomurcuk patlatmış gül gibi kanatlandırıyorlar. Sonra da pır pır pır pır. Hadi güle güle selametle. Ahirette alırsın öcünü. Biz bir avuç sığır tarafından yanlışlık sonucu öldürülmeye mi geldik dünyaya arkadaş ?

Allah onları davul etsin, bıçaklanan arkadaşı da tokmak. Don don don vursun kafalarına kafalarına. Bu olay karşısında aklıma Olacak O kadar programındaki komik bir sahne aklıma geldi.


Siz siz olun elinizde davulla gezmeyin yoksa makarna eleği gibi delikli naneye dönersiniz. Malum Ramazan Ay'ı geldi çattı davulla gezmemek lazım.

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..