Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '16

 
Kategori
Güncel
 

BAŞKENT ANKARA'DA HAİN SALDIRI

BAŞKENT ANKARA'DA HAİN SALDIRI
 

görsel netten alıntı


BAŞKENT ANKARA’DA HAİN SALDIRI

Akşam saat 18.30 civarıydı akşam yemeğini yiyorduk, birden bir patlama oldu, ardından bir patlama daha. Neye uğradığımızı şaşırdık hemen pencerelere koştuk sokağa baktık bir şey yoktu ama insanlar sokağa döküldü. Bize çok yakın bir mesafeden geldi patlama sesi. O anda telefon çaldı Ayrancı’daki kardeşim arıyordu, iyimi siniz? Sizin oradan geldi patlama, televizyonu açın patlamayı veriyor dedi. Özellikle yemek yerken haber izleyip sinirlerimizi bozmak istemiyoruz, zira hep ölüm haberleri veriyor her gün o haberleri dinlemek istemiyoruz, üzülüyoruz zaten sağlığımız bozuk.

Hemen televizyonu açtık patlama haberleri veriliyordu ve şöyle diyordu spikerler: Başkent Ankara'da Genelkurmay kavşağına 300 metre mesafede askeri araçlara yönelik saldırı düzenlendi. Saldırıda 28 kişi şehit oldu, 61 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğunu çeşitli Hasta hanelerde tedaviye alındıkları bildirildi.

Saldırı önceden planlamışlar. Patlama tam olarak General-Amiral lojmanlarının hemen karşısında gerçekleşmiş. Bomba yüklü bir araçla gerçekleştirdikleri söyleniyor. Yaralı ve ölenlerin arasında asker de sivil de olduğu bildirildi. İlgililer gerekli açıklamalar yaptılar. O arada telefonlar peş peşe gelmeye başladı yurt içi yurt dışındaki yakınlarımız  aradı. Allah kahretsin bu saldırıyı yapanlar Cehennemde yansınlar. Kınıyor lanetliyoruz. Yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet,  kederli ailelerine baş sağlığı dileriz. Yaralılara acil şifalar olsun tez günde inşallah sağlıklarına kavuşsunlar. Milletimizin başı sağ olsun.

NAHİDE ÇELEBİ

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..