Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

Başörtüsüz giremez.!

Başörtüsüz giremez.!
 

www.dha.com.tr


Bir kaç yayın grubu tam tamına 8 sene bağırdı. 'Dinimize sahip çıkalım' tek sorun oydu doğruya bu ülkede müslümanlar mı tek yaşıyor? Hristiyanlar, Museviler herkes yaşıyor gerçi ülkemizde her şey zorla yaptırılıyor. Eğer bir düzeni eleştirirsen soğutmak suçundan yargılanırsın ve hapis cezasına çarptırılırsın cezaevinde yazda görelim. 

Cezaevinde gösteriş olsun diye Adalet Bakanı Sn Sadullah ERGİN'in şovunu izledik. ''Bizim meclisten güzel yemekler çıkıyor'' dedi. İçeride tutuklu olan halkın iradesini belkide sağlıklarını düşündükleri için cezaevinde tutuyorlardır. Ülkemiz ilerledi tutuklu vekiller, gazeteciler, özgür irade denilerek başörtüsünün artık ilkokullarda serbest kalması ilerledik öyle ki artık başörtüsü takmayan giremez yazılarıda göreceğiz.

Herkes müslümanlığı öğrenmek zorunda mı? Benim oğlum öğrenmeyecek diyenlere devlet zorla baskıcı bir tutumla öğretiyor. ''Kürtaj günahtır'' deniliyor kime göre günah? Senin dinine göre günah ama ''benim dinimde günah değil sanane'' diyemiyorsun. Susalım ve izleyelim sadece 3 sene sizi temin ederim ülke bu baskıcı toplumun iradesine hapsedilmiş gazetelerin sadece emirler doğrultusunda yazıldığı ve kanunların şeriata bağlı bir tutumla yönetildiğini göreceksiniz. 

 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..