Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '19

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Baston Dağıtım Törenlerine Dair

 Bir kaç yıldır mütevazi bir mücadele içindeyiz. Beyaz bastona Sosyal Güvence geldi ama çok az 22 Lira bu fiyatta değişmiyor. Acaba 10 Yıl geçse de 22 Lira olarak devam mı edecek. Bu rakamın yükselmesini istiyoruz.

2–3 yıldır Sponsorlar bularak hem İzmir içi ve dışından arkadaşlarımıza Beyaz baston hediye ettik hem de Basın bültenlerimizde ödeneğin artmasını istedik. Geçen Ak Parti İl Başkanlığındaki toplantıda Basın önünde talebimizi yeniledik. Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi’de teknik hata olarak değerlendirdi. Sonra Ak Parti Konak Belediye Başkan Adayı, Melek Eroğlu’yla birlikte derneğimizde baston dağıttık. İzmir dışından talebi olan arkadaşlara da gönderdik.

Gerçi İstanbul’daki Rehabilitasyon Merkezi de 6 Aydan 6 Aya ücretsiz Baston gönderiyor. Biz de baston olmayınca arkadaşlarımızı yönlendiriyoruz. Maddi durumu iyi olan arkadaşlar engellilerle ilgili malzeme satan firmalardan da alıyorlar. Biz yine Sponsor bulduğumuzda Baston dağıtacağız yine Basın bültenlerimizle ödemenin arttırılmasını isteyeceğiz. Yine Bakanlığa çağrımızı yenileyelim. Beyaz bastona ödenen para arttırılsın ve Eczanelerden İlaç gibi kolayca alınabilsin,

Salih Arıkan, Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..