Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '09

 
Kategori
Pratik Bilgiler
 

Bayat ekmekten, ekmek kavurması

1 adet 2 günlük bayat ekmek parçalarını lokma büyüklüğünde doğrayınız. Diğer taraftan tenceredeki kızğın 150 gram margarin yağı üzerine bu lokmaları döküp kavurunuz. Ekmekler kavrulurken 1 çay bardağı soğuk su üzerine serpiniz. İyice karıştırıldıktan sonra tencerenin kapağını kapatıp 7 dakika pişiriniz. Daha sonra servis yapınız. Afiyet şeker olsun, yarasın, kilo yapmasın..

Not: Kızartma anında bez eldiven kullanınız
Arzuya göre sıvı yağ da kullanabilirsiniz
 
Toplam blog
: 282
: 4843
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

1949 istanbul doğumluyum, 1973 yılında Kimya ve işl. mühendisligini bitirdim. Halen agabeyimle bi..